Un Revelion de poveste în Thailanda cu Christian Tour

Bine ați revenit pe blogul meu de călătorii, pentru că foarte mulți dintre voi m-ați întrebat unde vreau să petrec anul acesta revelionul m-am decis ca articolul de astăzi să îl dedic acestei teme. Așa cum probabil v-ați dat seama anul acesta am ales Thailanda deoarece am fost captivată de toate festivitățile care au loc în această perioadă, dar și de numeroasele oferte speciale Revelion pe care le-am găsit la prietenii mei de la Christian Tour. În plus mereu mi-am dorit să petrec revelionul într-o rochie sexy, fără a trebui să adaug la ținuta mea și o geacă groasă.

Anul acesta îi voi lua alături de mine pe părinții mei și pe sora mea, cu soțul ei. Eu încă de mică am fost învățată că Noul An și Revelionul se petrec în familie așa că nu vreau să mă bucur singură de toate beneficiile oferite de Thailanda. Primul pas, după ce am făcut rezervările online pe Christian Tour este pregătirea bagajului. Din el cu siguranță nu va lipsi aparatul foto, pentru ca mai apoi să vă pot arăta și vouă măcar o parte din vacanța mea, un costum de baie pentru a mă putea bucura de apele cristaline puse la dispoziție de această țară și desigur o pălărie pentru cazurile în care soarele va fi prea puternic.

Doar imaginați-vă puțin cum este să petreci Revelion Christian Tour departe de gradele cu mult sub 0, departe de zăpadă și de ghețuș. Pur și simplu este cea mai bună variantă pentru a trece în 2019. Printre lucrurile pe care le-am adăugat pe lista cu de făcut în această vacanță se numără și cel puțin o plimbare pe elefanți. În cazul în care nu știați aceștia sunt considerați animale sacre, deci sunt foarte prețuiți și apreciați. De asemenea dacă timpul ne va permite vom face și o vizită la o celebră tabără cu elefanți, în felul acesta ne vom împrieteni mai ușor cu simpaticele animale.

Ce vreau să vizitez de Revelion?

De acest revelion nu vreau să stau în casă, ci să mă bucur de toate obiectivele turistice pe care Thailanda mi le pune la dispoziție. În primul rând vreau să vizitez alături de cei dragi Damnoen Saduak. Vorbim despre un bazar plutitor care reușește zi de zi să atragă cât mai mulți turiști. Mă voi plimba printre tarabele pline cu fel și fel de mirodenii, fructe și legume. De asemenea voi căuta și cadouri pentru cei dragi, dar și diverse obiecte pe care să le folosesc ca și decor în următoarele poze. Vă promit că vă voi prezenta și vouă zeci de poze cu această atracție.

Surse Instagram : @smilingalbino, @via525, @cannibalgrrrrl, @masato0603,

În plus îmi doresc foarte mult să vizităm și Templele Wat Traimit, Wat Pho și Wat Benchamabophit. Vorbim despre locuri în care tradiția se îmbină cu cultura și unde vom avea ocazia de a vedea cele mai mari statui ale lui Buddha. Mereu mi-am dorit să vizitez astfel de temple, să văd și în realitate cum sunt decorate, în plus este cea mai bună metodă de a face cunoștință cu sătenii și de a afla povești și legende.

surse: shutterstock.com, https://pixabay.com

Ne vom bucura de un Revelion in Thailanda de poveste, așa că m-am gândit deja și cum va arăta meniul nostru. Pentru că vom avea doar câteva zile pentru a descoperi toate bunătățile culinare thailandeze m-am gândit ca și meniul nostru să fie unul complex. Astfel am adăugat pe listă:

Pineapple rice cu pui 

sursa: http://valizacucalatorii.ro

Ananas, pui, orez mai pe scurt o combinație care sigur ne va lăsa gura apă în noaptea dintre ani.

Salată de papaya sau Som Tum

sursa: http://valizacucalatorii.ro

Părinții mei deja s-au arătat interesați de această salată și îmi este imposibil să nu o trec pe listă. Oricum pentru că seara este lungă sigur mai spre dimineață această salată ne va încânta privirile și papilele gustative.

Înghețată de cocos

sursa: http://valizacucalatorii.ro

Familia noastră are o tradiție, în fiecare an după ce am spus bun venit noului an ne cinstim cu câte o înghețată. Anul acesta vom păstra tradiția, doar că a noastră clasică înghețată va fi servită într-o nucă de cocos și va avea chiar gust de nucă de cocos. Am citit foarte multe review-uri despre ea și trebuie să vă mărturisesc că sunt tentată să o încerc, mai ales că ador gustul miezului de nucă de cocos.

La miezul nopții vom urmări împreună artificiile. În acele momente știu sigur că îmi voi dori ca anul următor să ne găsească tot sănătoși și fericiți, bine nu că aș spune nu și unui iubit, dar asta e mai greu de realizat.

Voi unde veți petrece Revelionul? Veți opta pentru România sau pentru o altă țară?

 

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2018!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.