5 lucruri de care ai nevoie daca detii un caine sau o pisica

Hey! Pentru cei care nu stiu sunt o mare iubitoare de animale. Inca de mica am invatat sa pretuiesc aceste suflete care traiesc langa noi. Atunci adoptam toate pisicutele si catelusii abandonati la noi pe strada. Pur si simplu dupa ce ii vedeam nu ma puteam opri din a ii lua acasa. Tocmai de aceea nu am inteles niciodata persoanele care prefera sa arunce caini sau pisici.

Cei care au mai luat animale de pe strada stiu deja ca se creeaza o legatura unica intre propietar si animal. Pur si simplu este imposibil sa nu observi iubirea din ochii micutului suflet dupa ce si-a dat seama ca nu o sa ii faci rau. Nu ma intelegeti gresit, nu am nimic cu cei care aleg sa adopte animale direct din centrele special create pentru asa ceva sau cu cei care aleg sa le cumpere. Important este ca un micut suflet va avea parte de un camin calduros si de multa iubire. Totusi aceste lucruri nu sunt suficiente pentru ca un animal, la fel ca si un copil, are nevoie de mai multe lucruri.

5 produse de care pisica/cainele tau are nevoie

1. Un culcus ~ Acum depinde si de bugetul pe care il ai la dispozitie. Poti opta sa ii cumperi un culcus numai al lui sau poti sa improvizezi. O perna pe care nu o mai folosesti si o bluza pufoasa sunt de exemplu perfecte pentru micutul suflet.

2. Mancare ~ La fel ca si noi si animalutele vor avea nevoie de mancare. Aici trebuie sa ai grija pentru ca exista mancare pentru pisici si mancare pentru caini. Din propria experienta iti marturisesc ca rar vei gasi pisici atrase de mancarea cainilor si invers, bine aici nu ma refer la pisicile moarte de foame care ar manca orice.

Stiu ca pentru multi poate parea un moft sa ii cumperi cainelui hrana pentru caini, dar acest lucru nu este real. Aceste produse sunt create dupa reguli foarte clar stabilite si au scopul de a ajuta animalutul sa se simta bine. Plus ca ele contin diverse vitamine si alte ingrediente care ajuta sistemul imunitar.

Alegerea mancarii potrivite trebuie sa se faca in primul rand in functie de varsta cainelui/pisicii, iar apoi in functie de preferintele acestuia. Exista atat de multe variante de mancare pisici/mancare caini incat imi este imposibil sa cred ca nu veti gasi ceva pe placul celui mic.

3. O zgarda antipurici ~ Cel mai bine este sa previi decat sa combati. De multe ori aud scuza am dat pisica pentru ca mi-a umplut casa de purici. Sincer, credeti-ma, o zgarda costa foarte putin si chiar se merita investitia. Nu trebuie sa mergeti nici pe principiul stau la bloc, nu are de unde sa ia purici. O intalnire cu o pisica ce are purici poate fi suficienta pentru a lua si ea. P.S. acest lucru este valabil si in cazul cainilor.

4. Jucarii pentru ei – la fel ca si copilasii mici si pisicile, dar si cainii iubesc sa se joace cu propietarii lor. Tocmai de aceea ar trebui sa va inarmati cu cateva jucarii. Nu trebuie sa fie scumpe, din contra va recomand ca in loc sa luati una scumpa sa luati mai multe, dar mai ieftine. Bine exista si posibilitatea de a inventa jucarii, daca cautati pe youtube veti gasi numeroase videoclipuri.

5. Produse de ingrijire ~ Pentru a evita ca animalutul nostru sa lase mult par prin casa sau sa murdareasca canapeaua trebuie sa avem in vedere achizitionarea unor produse de ingrijire. De asemenea este foarte important sa invatam atat cainii cat si pisicile cu apa inca din primele zile in care se afla la noi in casa. La pisici va fi un pic mai greu la inceput, dar credeti-ma ca dupa ce se obisnuiesc cu apa va fi o adevarata placere.

Acestea fiind spuse nu uitati ca aceste animalute au si ele suflet ca si noi. Doar ca ele au nevoie si de ajutor pentru a creste mari si frumoase. Daca nu aveti idee de unde puteti achizitiona produsele de mai sus trebuie sa va mentionez ca ele se gasesc la www.animax.ro. Asa ca intrati chiar acum pe site-ul lor pentru a afla mai multe

Voi ce produse ati achizitionat pentru animalutul vostru?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.