Ritualul meu de frumusețe

Salutare și bine ați revenit pe blogul meu! Articolul de astăzi este unul foarte special și important pentru mine. De ce spun asta? Pentru că vreau să vorbim despre rutina mea de frumusețe. Dacă acum câțiva ani nu mă interesa atât de mult acest subiect, acum încerc să fiu la curent cu cele mai noi produse apărute pe piață. Deja anii își pun amprenta și nu atât de mult asupra mea, cât asupra tenului meu.

Ritualul de dimineața

Acesta este foarte important deoarece mă ajută să mă trezesc și să mă pregătesc pentru o nouă zi obositoare. Am încercat de câteva ori, din cauza trezitului târziu, să sar peste această rutină, dar de fiecare dată toată ziua am fost obosită și stresată. Așa că prefer să mă trezesc puțin mai devreme, să îmi realizez ritualul și apoi să plec la muncă/facultate.

Primul pas, după ce mi-am spălat fața cu apă și am uscat-o cu prosopul meu pufos, este să o curăț de impurități cu Apa Micelară cu Argilă. La început am folosit apă micelară simplă, dar mai apoi am aflat despre beneficiile pe care argila le aduce tenului și despre cum ajută ea pielea să lupte împotriva poluării, astfel am decis să încerc și apa micelară cu argilă. Nu a fost o greșeală tenul meu este mai curat decât înainte și asta se simte. Pielea poate să respire mai ușor și eu mă simt revigorată de fiecare dată când o folosesc.

Această apă micelară face parte din noua gamă Aslavital Mineralactiv, creată pe baza argilei 100% naturale, de la Farmec. La fel ca și celelalte produse de la acest brand și ea reușește rapid să ne cucerească sau cel puțin în cazul meu acest impact l-a avut. Vine la un super-preț, mult mai mic decât apele micelare la care apelam de cele mai multe ori. Iubesc capacul ei pentru că este genul pe care trebuie să apeși pentru a putea pune apa pe șervețelul demachiat și în felul ăsta sunt slabe șansele de a se vărsa în bagaj de exemplu.

Pasul doi din rutina mea de dimineață este reprezentat de aplicarea unei fiole hidratante detox, care face parte tot din gama prezentată mai sus. În felul acesta mă asigur că pielea mea are parte de toată hidratarea necesară în cursul zilei. Unele persoane recomandă folosirea ei seara, dar eu am observat că am mai multe beneficii aplicând-o dimineața după ce am curățat fața.

Urmează machiajul și desigur plecatul la muncă. Am menționat că aceasta este rutina de dimineață, deoarece urmează rutina de seară. Consider că nu este necesar să ai o rutină doar dimineața sau o rutină doar seara, pielea noastră are nevoie de ajutor în ambele momente ale zilei. În plus nu strică să avem câteva momente în care să ne ocupăm de noi.

Ritualul de seară

În general după ce am ajuns acasă mă răsfăț câteva minute sau ore. Fie stau pe facebook, fie pur și simplu fac câte ceva prin casă. Prefer să las pielii puțin timp să se obișnuiască și ea din nou acasă, apoi încep cel de al doilea și ultimul ritual al zilei.

Primul pas este reprezentat de curățarea feței și a gâtului cu apă micelară. Mai apoi mă folosesc de Emulsia demachiantă detox pentru a elimina machiajul. Tot ce am de făcut este să pun pe o dischetă demachiantă puțină soluție și apoi să masez cu ea ușor. De foarte puține ori este nevoie să aplic de două ori emulsie pentru a lua tot machiajul. După ce acest pas este gata îmi hidratez fața cu o cremă și apoi urmează perioada de odihnă.

În plus o dată pe săptămână, în special sâmbăta, adaug la ritualul meu de îngrijire și Masca detoxifiantă cu cărbune. În felul acesta am ocazia de a mă relaxa minute în șir și de a mă asigura că tenul meu beneficiază de cea mai bună îngrijire.

Aslavital Mineralactiv este prima gama românească creată pe baza argilei 100% naturale, provenită din Munții Pădurea Craiului. Aceasta este disponibilă în magazinele de brand Gerovital şi Farmec, în magazinul online www.farmec.ro, dar și în hypermarketuri, supermarketuri și magazinele de specialitate din țarăPuteți vedea toate produsele care fac parte din această gamă direct pe site-ul Farmec. Eu vă recomand să aflați mai multe despre fiecare produs în parte pentru că sunt sigură că veți găsi multe care să vi se potrivească.

Poluarea este una din cele mai mari probleme cu care se confruntă tenul nostru, tocmai de aceea trebuie să ne asigurăm că el poate lupta împotriva ei sau măcar că efectele negative pot fi reduse.

 

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2018.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.