Vine iarna acoperișul tău rezistă?

Aud cum plouă afară și îmi vine să plâng și eu 😥  . Credeam că atunci când mă voi muta la casă problemele mele se vor rezolva și vom putea trăi fericiți, dar lucrurile nu au fost deloc ușoare. Cu ajutorul unui coleg de facultate al lui Vlad am obținut un super-proiect pentru casă, la un preț mult mai mic decât piața. Pe atunci ne-am bucurat pentru că nu avem foarte mulți bani și orice economie era esențială, cuvinte precum „nu oferim garanție”, ”nu are certificări de calitate”, „fără agrement tehnic” ne-au trecut ca și vântul pe lângă urechi.

Trei luni a fost totul superb, apoi din cauza căldurii stratul de protecție al acoperisului din tigla metalica a început să se exfolieze. Știți acel moment în care oja aia cumpărată la 1 Ron din târg se exfoliază în nici o oră? Fix asta s-a întâmplat cu acoperișul nostru. Am încercat să reluăm legătura cu constructorul, dar el s-a „șters” pe mâini și ne-a reamintit că nu oferă garanție.

Din nou colegul lui Vlad ne-a făcut legătură cu un băiat care aduce țiglă din nu știu ce țară la un super preț. Nu a durat mult până ce ne-a convins să apelăm la el. Acum aud grindina cum sparge țigla și îmi vine să dispar. Nu mai am putere să mă ridic. Chiar acum îmi dau seama că totul este în zadar, dacă nu ai acoperișul de calitate. La prima ploaie vei avea apă în casă, pe timpul iernii vei avea de suferit din cauza frigului și a zăpezii.

Deschid facebook-ul în speranța că voi uita de țiglele care chiar în acest moment se fac praf. Norocul se pare că nu se află de partea mea azi, pentru că îmi apar doar poze cu oameni fericiți lângă casele lor întregi. Nu știu la a câta postare am cedat psihic, dar am lăsat un comentariu despre experiența mea la postarea unei prietene care vorbea despre noul ei acoperis. Mă simt atât de bine că am spus ce aveam pe suflet, încât nu realizez ce am făcut, decât abia atunci când văd  notificarea că am fost menționată într-un comentariu.

Îmi vine să intru în pământ de rușine, nu voiam să fac asta. Oare dacă las așa și mâine dimineață șterg comentariul va uita? Curiozitatea mă învinge așa că arunc o privire peste comentariu. Prietena mea îmi spune că ea nu își face griji pentru că a cumpărat toate materialele de construcție de la Casa de comenzi Vindem-Ieftin.ro și că ei oferă garanție și produse de calitate la prețuri foarte bune. În plus îmi recomandă să aflu mai multe despre Divizia de acoperișuri.

Deja sunt circumspectă cu privire la asta, știți doar vorba aceea „când te-ai ars sufli și în iaurt”, dar prefer să le acord o șansă și vizitez site-ul lor.

Vindem-Ieftin.ro – Divizia de acoperișuri

Se pare că Divizia de acoperișuri a apărut sub brand-ul Vindem-Ieftin.ro. Mai pe scurt este o firmă care face legătura dintre client și distribuitor. În felul acesta clientul are ocazia de a cumpăra produse de calitate la un preț mult mai mic decât cel oferit în general de constructori. Preț mai mic nu înseamnă și marfă de o mai proastă calitate? Fix întrebarea asta mi-a sunat și mie în minte când am văzut prețurile. Experiențele anteriore m-au făcut să fiu sceptică, dar prietena mea și site-ul diviziadeacoperisuri.ro m-au făcut să mă răzgândesc.

Totuși, de unde apare prețul mai mic? Din faptul că marfa ajunge de la producători direct la noi. Asta înseamnă că vom economisi banii pe care în mod normal l-ar presupune transportul dintre producător-vânzatori, dar și costurile de depozitare ale materialelor. Așa cum probabil știți atunci când comandăm de la un magazin consacrat, plătim atât depozitarea, cât și toate transporturile pe care le-au suportat materialele până să ajungă la magazinul respectiv. La Divizia de Acoperișuri lucrurile sunt foarte simple, se face doar transportul producător-client, fără taxe de depozitare și fără comisionul oprit de meseriași.

Ce alte motive am mai găsit pentru Vindem-Ieftin.ro?

💖 Pe mine m-a atras faptul că găsesc toate produsele de care am nevoie în același loc. Tot ce trebuie să fac este să accesez site-ul și apoi categoria de produse de care am nevoie. Mai apoi voi vedea toți producătorii cu care lucrează, dar și produsele pe care aceștia mi le oferă. De exemplu acum găsesc foarte multe modele de acoperisuri pe aceeași pagină.

💖 Ai ocazia de a compara simplu și rapid ofertele de la producători consacrați în domeniu. Asta înseamnă că vei putea alege din cele mai bune produse.

💖 Vei obține un preț personalizat în funcție de proiectul pe care vrei să îl termini. Mai exact cei de la Divizia pentru Acoperișuri oferă prețuri promoționale pentru clienții lor.

💖 Produsele sunt certificate și vin cu garanție. Asta înseamnă că nu mă voi mai lovi de situațiile de mai sus și că mă voi putea bucura în sfârșit de casa la care am visat.

💖 Asigură garanția și securitatea livrării. Ca și dovadă pentru acest lucru stau sutele de recenzii video de pe site-ul lor. În plus dacă filmez momentul în care sunt livrate produsele am ocazia de a câștiga 100Ron. Tot ce am nevoie este un video de câteva minute și o părere sinceră despre această experiență.

💖 Oferă consultanță de specialitate pentru alegerea celor mai bune materiale. Cum eu nu am avut o experiență foarte plăcută în acest domeniu, de această dată voi apela  la ajutorul lor.

Acestea sunt câteva din atuurile pe care le-am descoperit vizitând Divizia de Acoperișuri, sunt sigură că există și mai multe, dar vă las pe voi să le aflați. Până atunci eu voi schimba din nou acoperișul și de această dată sunt sigură că va fi o alegere perfectă.

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2018

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.