Descoperim împreună GLOVES IN A BOTTLE

Bine ați revenit pe blog, dragele mele cititoare! Pentru că vremea rece și-a făcut deja simțită prezența azi vreau să vorbim despre niște produse care ne ajută mâinile să câștige lupta împotriva frigului. Mâinile mele sunt „terorizate” de sosirea frigului, de fiecare dată trebuie să mă asigur că sunt hidratate și că nu ajung să se usuce. Până anul trecut acest lucru era un chin, aveam un întreg proces complicat de realizat și care de multe ori dădea rateuri. Nu doar o dată m-am trezit cu piele crapata din cauza frigului  😥 .Acum, însă, îmi pun toată încrederea în Gloves in a Bottle.

Prima oară când am văzut conținutul uneia din cele două sticluțe de cremă primite am crezut că este lapte. Pentru că știu cât de incredibil poate părea asta v-am făcut și poză. Compoziția se aseamănă cu cea a iaurtului făcut în casă, doar că este mai moale. Am adorat această cremă încă de la prima utilizare, deoarece compoziția nu este una foarte tare crema se aplică foarte ușor pe mâini și în plus nu trebuie aplicată o cantitate foarte mare pentru a obține rezultatul mult dorit. Pentru câteva ore am uitat ce înseamnă piele uscata și toate problemele care vin o dată cu ea.

Mirosul este unul foarte plăcut și natural. Nu vă așteptați să miroasă la fel ca și cremele cu parfumuri din comerț, din contră este un miros acceptabil. După prima utilizare s-a observat o diferență la mâinile mele, pielea era mai plăcută la atingere și a rămas hidratată pentru câteva ore. Trebuie să vă mărturisesc că nici spălatul pe mâini nu a luat crema de pe piele și tocmai de aceea trebuie să îi acord un punct în plus. În mod normal atunci când folosesc o cremă trebuie să am grijă să nu mă spăl pe mâini în următoarele ore, dar la aceasta pur și simplu nu a mai fost nevoie. În plus crema este absorbită foarte, foarte rapid de piele, deci câteva minute sunt mai mult decât suficiente pentru aplicarea ei.

Pentru cei care achiziționați această cremă trebuie să vă avertizez că înainte de prima folosire trebuie să îi desfaceți capacul și să înlăturați învelișul protector. Eu mi-am dat seama puțin mai târziu că acesta este motivul pentru care crema nu curge. Nu știu cum au fost experiențele voastre de până acum, dar pentru mine este prima oară, după câțiva ani, când întâlnesc din nou un astfel de înveliș. Acesta oferă un mare beneficiu cremei pentru că el nu permite ca aceasta să se verse în colet, nici dacă curierul pune o greutate peste pachet.

Ce trebuie să știm despre Gloves in a Bottle?

👍 Așa cum vă spuneam și mai sus nu conține parfum.

👍 Este eficientă împotriva dermatitelor de contact, mâncărimilor, eczemelor, psoriasis-ului, alergiilor.

👍 Este recomandată de mii de medici și doctori dermatologi.

👍 Dispare în mod natural, nu este afectată de spălatul pe mâini.

👍 Perfectă pentru hidratarea pielii.

👍 Potrivită pentru toate tipurile de piele.

👍 Efectul ei durează câteva ore.

 

Voi ați încercat Gloves in a Bottle? Dacă da, ce părere aveți despre această cremă?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.