Un mic dejun mai diferit

Primele raze de soare care imi intra in ochi ma anunta ca iar am intarziat la cursuri. Nu stiu cum, dar in fiecare dimineata reusesc sa opresc alarmele de la telefon si sa intarzii. Chiar daca pun 10 alarme, fiecare la 3 minute de cealalta tot nu reusesc sa ma trezesc. Caut telefonul, care din nou a ajuns sub plapuma si ma uit la ceas 8:02, primul curs a inceput deja, deci nu imi mai fac griji. Urmatorul incepe la 9:40 deci ma pot bucura de un mic dejun linistit.

Parca teleghidata ma indrept spre frigider si raman blocata. Salamurile mele, branzeturile au disparut, deschid dulapul si nici cerealele nu sunt acolo.

Fix inainte de a innebuni vad mesajul de pe frigider: „Scumpa mea, azi este momentul perfect pentru a incepe dieta despre care vorbesti de luni bune.

P.S. Pentru a iti veni in ajutor ti-am luat o mica jucarie. O gasesti langa aragaz.”

Asta este o gluma, sper din tot sufletul, eu nu imi pot incepe dimineata fara mancarea mea nesanatoasa. Aproape innebunita ma indrept spre aragaz sa vad ce jucarie mi-a luat al meu viitor ex-iubit. Desfac pachetul frumos impachetat si din el rasare un storcator nou-nout si un nou biletel: „Stiu ca acum probabil ai vrea sa ma omori, tocmai de aceea te-am lasat sa faci cunostinta cu el singura. Numele lui este Hurom H-AI One Stop si este cel mai nou Storcator prin presare la rece, Hurom. Nu este atat de greu de folosit, asa ca sunt sigur ca nu vei avea probleme cu el.

Ti-am lasat mai multe ingrediente pe masa ca sa poti face o reteta pe placul tau.

P.S. Nu trebuie sa te chinui sa scoti samburii de la portocale, ca se ocupa Hurom de ei.

” M-am uitat la ceas si mi-am dat seama ca nu mai am timp sa ajung la shaorma aia de pe colt. Asa ca imi ramanea doar posibilitatea de a apela la noul storcator. Nu eram deloc entuziasmata, ultima oara cand folosisem unul reusisem sa il blochez.

Prima oara am citit manualul de instructiuni si am crezut ca este pentru un alt produs. Totul parea atat de simplu, incat nu puteam sa nu imi imaginez ca exista o capcana bine pregatita. In final am trecut peste temeri si m-am pregatit pentru prima reteta.

Deoarece aveam nevoie de ceva super-rapid si consistent am ales un smoothie cu nuci, migdale, banane si fulgi de ovaz. Noul storcator s-a descurcat de minune, iar eu doar a trebuit sa astept terminarea programului. In plus trebuie sa va mentionez ca nu credeam in viata mea ca exista un storcator care chiar sa stoarca pana la ultima picatura din ingredientele folosite. In doar cateva minute m-am bucurat de un smoothie delicios si sanatos. Adevarul este ca in acele clipe chiar m-am bucurat ca prietenul meu s-a gandit sa mi-l ofere. Gustul lui m-a cucerit complet, iar faptul ca am reusit sa il folosesc fara probleme m-a incantat. De acum chiar sunt decisa sa incep dieta, mai ales ca am un ajutor atat de bun.

Doar il vad si deja imi imaginez ca imi spune „Traieste sanatos, acum totul este mai simplu cu ajutorul meu”. Voi cum va incepeti diminetile?

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog2018!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.