Pregătirile de Crăciun sunt mai ușoare cu Notino.ro

Salutare, dragii mei, și bine ați revenit pe blogul meu. Sper că textul va arăta bine pe blog, de azi folosesc noul editor de la WordPress și nu știu dacă va aduce cu sine și erori. Deci dacă vi se pare ceva ciudat vă rog să îmi spuneți. În altă ordine de idei mai sunt câteva zile până la Crăciun deci ar trebui să ne orientăm spre cele mai frumoase și mai speciale cadouri. Anul acesta, eu, nu duc lipsă de idei, mai ales că cei de la Notino.ro ne-au pregătit tot mai multe surprize.

Advent Calendar

Dacă mă urmăriți pe Instagram atunci cu siguranță ați avut ocazia de a vedea postările mele despre Notino Calendar Advent. Chiar dacă nu am urmărit reducerile zilnic am observat că se merită să cumperi produsele mult dorite în funcție de zilele în care au oferte. Pentru a ne bucura de reduceri trebuie să intrăm zi de zi pe site-ul celor de la Notino.ro și să verificăm ce reduceri se aplică. Vă las mai jos un exemplu de reducere:

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Popescu Ionela Mihaela (@popescuionelamihaela) pe

Până pe 24 decembrie ne mai așteaptă multe reduceri, tocmai de aceea vă recomand să accesați zi de zi site-ul. Nu se știe când fix produsele pe care le doriți voi se vor bucura de reduceri. În plus această metodă este cea mai bună pentru a cumpăra cadouri pentru întreaga familie. Sunt produse pentru femei, bărbați, dar și pentru copilași. Mai pe scurt tot ce ne-am putea dori. Pentru a vă face o idee cu privire la brandurile care se vor bucura de super oferte vă las mai jos o listă cu ele. Nu uitați că nu se știe ordinea în care vor fi luate, deci mai bine verificați.


Beauty Winter Box

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Popescu Ionela Mihaela (@popescuionelamihaela) pe

O altă supriză foarte frumoasă pe care mi-au făcut-o cei de la Notino.ro este apariția Beauty Winter Box. Vorbim despre o cutie plină cu bunătățiile de mai sus la un super preț. Este cadoul perfect pentru o mamă, o prietenă, amică sau soție. Nu cred că există femeie care să nu aprecieze cadourile de mai sus. 

Mie cel mai mult îmi place că sunt diversificate, au și produse pentru femei, dar și câteva pentru bărbați. În plus este cea mai bună metodă de a testa produse pe care altfel probabil nu le-ai cumpăra de teamă că nu se potrivesc cu tine. 

Acestea sunt doar câteva din surprizele pe care le-au pregătit cei de la Notino. Va urma și un giveaway pe site-ul lor, acum vă pot spune doar că fericiți câștigători vor primi din nou valoarea comenzii plasate pe site, dar despre asta vă voi povesti pe Instagram.

Voi ce produse veți comanda de la Notino.ro? Ce cadouri le veți face celor dragi cu ocazia sărbătorilor de Iarnă?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.