Cum să folosești justify pe WordPress 5.0

Hey! Pentru că foarte mulți utilizatori de WordPress adoră să așeze textul pe pagină cu Justify m-am gândit să scriu acest articol pentru a le veni în ajutor. El este perfect și pentru cei care nu vor să renunțe la vechiul editor de Worpress, dar nici nu vor să instaleze un plugin nou. 

Instalează și activează TinyMCE Advanced

Mergi la Module – Adaugă Modul – Caută TinyMCE Advanced – Instalează-l și Activează-l.

Mergi la setări și caută TinyMCE Advanced

Întoarce-te pe panou și caută la setări opțiunea de mai sus. Dacă ai instalat cu succes și activat modulul nu ar trebui să fie greu să o găsești.

În lista de butoane nefolosite caută „Justificat” sau „Justify”

În primul rând verifică să fie activată opțiunea „Activează meniul editor”. Mai apoi caută în lista cu butoane nefolosite butonul „Justify”.În continuare trebuie să tragi acel buton în meniul de mai sus. Tu alegi unde îl pui, important este să fie plasat pe unul din acele rânduri, ca în partea a doua a imaginii de mai jos. Îți recomand să te uiți și peste celelalte opțiuni pentru a vedea dacă îți este de ajutor și alta.După ce ai terminat de editat apasă pe „Salvează modificările”.

Intră pe articolul pe care vrei să îl editezi sau deschide un articol nou

Pentru a putea folosi beneficiile de mai sus ai două posibilități: 1. dai click pe „+” să cauți „Formatare” și să optezi pentru opțiunea „Clasic”. 2. dai click pe „+” și în porțiunea „caută un bloc” scrii „clasic”.

Lucrezi ca în vechiul editor și apoi te folosești de opțiunea justify

Dacă nu îți place editorul nou, te poți folosi de blocul clasic la fiecare articol. Așa cum poți vedea și din imaginea de mai jos el este la fel ca și cel vechi.

Cam aceștia sunt pașii pentru a putea folosi justify pe nouă variantă de WP. Voi știți și altă metodă?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.