Cele mai impresionante cadouri corporate

A sosit luna decembrie, cunoscuta si ca “luna cadourilor” si pe buna dreptate. Decembrie este luna in care spiritul sarbatorilor ne facem sa fim mai buni, mai atenti si mult mai deschisi spre a darui. Acest lucru nu se intampla numai in familie sau intre prieteni, ci se intampla si se manifesta si intre colegii de la birou sau intre directorii companiilor si partenerii lor. In lumea afacerilor, exista multe idei de cadouri corporate pe care poti sa le oferi, insa doar cateva sunt cu adevarat apreciate.

Pe piata exista o multime de produse care pot fi oferite drept cadou, insa doar cateva se ridica la rangul de cadou corporate. Acestea mentin o anumita relatie bazata pe incredere si respect si sunt oferite la cel mai inalt nivel ierarhic al companiilor. Oamenii din lumea business pun foarte mult pret pe imagnea pe care o are compania pe care o detin sau o conduc. Din nevoia de a intari relatiile la nivel profesional, au aparut cadourile corporate care sunt formate cel mai des din produse profesionale.

In preajma sarbatorilor, cele mai multe companii trimit cadouri partenerilor, colaboratorilor, dar si angajatilor. Atunci cand se trimite un astfel de cadou unui partener, acesta se bucura de respectul primit, dar si de increderea ca eforturile depuse sunt rasplatite si ca o astfel de colaborare se va mentine un timp indelungat.

Atunci cand directorii aleg sa isi impresioneze angajatii cu un cadou, oamenii din echipa lui vor vedea ca intreaga energie depusa pentru finalizarea tuturor proiectelor a dus la aparitia unor rezultate foarte bune. De cele mai multe ori angajatii nu sunt tratati ca parte a companiei, insa prea putini oameni de afaceri stiu ca business-ul lor exista datorita echipei. Cel mai frumos mod in care iti poti surprinde angajatii, este sa le oferi inainte de sarbatori un cadou special. In acest sens, am cateva idei de cadouri corporate pe care le poti alege:

  1. Truse de stilou – aceste seturi sunt atent create si contin doar produse profesionale si de lux care impresioneaza pe oricine. Tuturor ne place sa primim cadouri, mai ales daca vorbim de o trusa cu stilou care ne va aminti mereu ca ne-am ridicat la nivelul asteptarilor companiei in care muncim.
  2. Truse de stilou si pix plus esarfa – daca partenerii tai sau angajatii tai sunt femei, atunci aceasta idee este foarte buna. Este un cadou 2 in 1 care le va face pe femei sa aiba incredere in ele si sa aiba mereu grija de proiectele de care se ocupa.
  3. Truse de stilou si pix plus butoni – un set elegant care se potriveste oricarui barbat din lumea business-ului, in special celor care lucreaza la birou, abordeaza o tinuta eleganta si ocupa o functie de conducere care necesita si semnarea diferitelor documente.

Daca ti-ai facut griji ca nu o sa gasesti cadoul potrivit pentru sfera business, alege cateva idei de cadouri corporate din magazinul online DP Collection si arata-le partenerilor tai respect si incredere! Cu siguranta destinatarii cadourilor tale vor fi foarte fericiti!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.