Care sunt accesoriile de care ai nevoie pentru scaunele auto

Atunci cand in viata oamenilor apare un copil, pe langa bucuria imensa, apare si o lista la fel de mare cu produse importante pentru ingrijirea si siguranta acestuia. Parintii incep sa isi faca griji cu privire la hrana, imbracaminte si multe alte lucruri pentru o crestere sanatoasa si in siguranta deplina. Pe lista parintilor care au in plan sa calatoreasca cu cel mic, trebuie sa existe si cateva produse speciale in acest sens.

Azi vorbim despre cel mai comun mijloc de transport cu care parintii calatoresc impreuna cu copiii lor, iar asta inseamna ca am pregatit un articol cu cele mai bune accesorii pentru scaune auto pentru copii pe care le gasesti in magazinul online NolaKids. Atunci cand urmeaza sa pleci la drum cu un copil mic, trebuie sa iei toate masurile de siguranta pentru micutul tau. Asta inseamna ca fie urmeaza sa achizitionezi un scaun autospecial, fie l-ai achizitionat deja si mai ai nevoie de cateva accesorii pentru acesta.

Daca nu ai idee care sunt cele mai importante accesorii pentru un scaun auto destinat copiilor, ti-am pregatit o lista cuproduse pe care le poti comanda foarte simplu de acasa sau de oriunde, fara sa fie nevoie sa te deplasezi.

Top cinci accesorii pentru scaunele auto pentru copii

  1. Parasolar – chiar daca parintii urmeaza sa calatoreasca cu masina si sunt protejati intr-o proportie mare de razele soarelui, acestea pot intra pe geam si pot irita pielea sensibila a copiilor.Poti alege parasolare care sa nu impiedice vederea soferului afara, insa este important sa alegi produsele potrivite pentru ca cel mic sa fie ferit de razele agresive UVA si UVB, indiferent de sezon.
  2. Suport de pahar – acesta este un accesoriu care nu trebuie sa lipseasca din masina parintilor. Impiedica varsarea lichidelor din diferite recipiente si te ajuta sa ai mereu la indemana paharul sau sticluta cu apa, lapte sau ceai.
  3. Oglinda auto – un accesoriu necesar, mai ales atunci cand copilul este doar cu unul din parinti sau cand nu este supravegheat pe bancheta din spate. Este special proiectata pentru ca persoana de la volan sa supravegheze activitatea copilului in timpul mersului.
  4. Husa de vara pentru scaunul auto al copilului– aceasta husa este creata special pentru zilele calduroase si are rolul de a reduce transpiratia. Astfel, copilul va avea parte de mai mult confort si nu va necesita schimbarea hainutelor atat de des. Este usor de intretinut, curatat si montat pe scaunul auto.
  5. Jucarii – acestea sunt cele mai importante accesorii daca ar fi sa ii intrebam pe copii si pe buna dreptate este asa. Cei mici au nevoie de diferite activitati in timpul calatoriilor, indiferent daca sunt mai scurte sau mai lungi. Jucariile ii linistesc pe cei mici, iar asta inseamna o calatorie relaxanta pentru parinti.

Daca esti in cautarea unor accesorii care sa ridice gradul de siguranta al copilului si nu ai idee ce sa alegi, poti utiliza ideile din acest articol si sa achizitionezi cele mai bune accesorii pentru scaune auto pentru copii din magazinul online NolaKids. Te asteapta o gama variata de produse special create pentru copilul tau si pentru siguranta acestuia!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.