Să aflăm mai multe despre coliere damă

Salutare dragii mei și bine ați revenit pe blogul meu. Articolul acesta trebuia să apară mai repede, dar cu toate pregătirile pentru Gală abia acum este gata. În timp ce voi îl citiți, eu voi fi în drum spre Cluj după experiența superbă de la Brașov, așa că vă voi răspunde doar peste câteva zile la întrebări. 

Așa cum probabil v-ați dat seama deja articolul de astăzi este despre și cu coliere dama. Toate femeile au avut cel puțin o dată în viață ocazia de a întâlni sau de a purta un colier. Această bijuterie este folosită foarte des pentru a accesoriza ținutele. În zilele noastre acest accesoriu nu trebuie să ne lipsească, din contră fiecare dintre noi ar trebui să aibă cât mai multe coliere dama pe care să le folosească atunci când situația permite. 

Cum alegem colierul perfect?

Dacă alegerea colierului perfect poate părea la început o „joacă de copil” acest lucru nu este tocmai simplu. Trebuie să avem în vedere mai multe criterii pentru ca la final modelul ales să ne scoată în evidență trăsăturile și să nu încarce foarte mult ținuta. 

Acum câteva zile am avut ocazia de a citi un articol foarte documentat despre coliere dama. De acolo am aflat că pentru a putea scoate în evidență firea mea visătoare și romantică ar trebui să apelez de fiecare dată la bijuterii fine și elegante. Desigur articolul spune mai multe informații prețioase despre cum să asortăm colierele în funcție de silueta noastră, dar și de ținute pe care o purtăm. 

Surse de informare foarte utile

Pentru că, așa cum deja știți, lumea modei este într-o continuă schimbare mereu mă documentez înainte de a crea o ținută sau de a accesoriza una. Printre sursele pe care le folosesc cel mai des se numără și pandurul.ro, un blog foarte drăguț pe care găsesc mereu cele mai noi tendințe din lumea modei. Tot ce am de făcut este să intru pe categoria „Tendințe” și să văd ce mă așteaptă nou. 

Desigur de foarte multe ori atunci când creez o ținută caut alte modele pe internet pentru a avea un punct de pornire. Astfel după ce am văzut o ținută care îmi place încerc să o reproduc în așa fel în cât să se potrivească cu stilul meu. De asemenea de multe ori caut cum să asortezi anumite bijuterii la ținută pentru a vedea cum pot asocia colierul pe care de exemplu nu l-am mai purtat de mult.

Voi cum vă creați ținutele? De ce reguli și de ce sfaturi țineți cont?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.