Cinci lucruri de luat în considerare la achiziționarea unei noi imprimante

 

 

Alegerea unui nou model de imprimantă este puțin mai dificilă decât găsirea versiunii actualizate a dispozitivului dvs. curent. Pentru a profita la maximum de imprimanta dvs., va trebui să vă gândiți la cerințele dumneavoastra.

 

Va vom prezenta cinci lucruri pe care ar trebui să le luați în considerare atunci când cumpărați o nouă imprimantă pentru afacerea dvs.:

 

Buget

Cel mai evident lucru pe care trebuie să-l gândiți este suma de bani pe care o puteți cheltui pe o nouă imprimantă. Luați în considerare ce tip de sarcini legate de imprimare efectuați în mod regulat în birou. Dacă aveți o cerință ridicată pentru scanarea sau trimiterea prin fax a documentelor, vă recomandăm să luați în considerare o imprimantă multifuncțională care să se ocupe de multe lucrări într-o singură mașină.

 

Costuri de funcționare

După cumpărarea inițială a aparatului, trebuie să țineți cont de cât de mult puteți cheltui pentru întreținerea dispozitivului. Anumite modele, în special imprimantele HP, au costuri mai ieftine pe pagini decât altele, deci ține minte acest lucru.

 

Mediul

Rețineți că dacă intenționați să utilizați imprimanta pe o perioadă lungă de timp, există modalități de a economisi bani pe consumabilele imprimantei, cum ar fi cumpărarea cartușelor producătorului original și optarea pentru imprimarea monocrom.

Unii producători și-au prezentat propriile inițiative de durabilitate. De exemplu, toate produsele imprimantelor Kyocera sunt concepute astfel încât să respecte un ciclu de viață durabil din punct de vedere ecologic, permițând companiei dvs. să aibă grijă de mediul înconjurător și să îndeplinească toate obiectivele de durabilitate pe care le puteți avea.

 

Spatiu disponibil

De asemenea, puteți să vă gândiți la spațiul disponibil în mediul dvs. de lucru. Având în vedere că imprimantele vor trebui să fie conectate la o priză, trebuie să planificați unde va sta dispozitivul în cameră.

Prin achiziționarea unei imprimante multifuncționale Kyocera, cum ar fi Kyocera Ecosys M3550idn 4in1 , veți economisi spațiu în biroul dvs., deoarece acesta poate scana, trimite prin fax, copia și imprima. Cu toate acestea, modelul pe care îl aveți în vedere pentru biroul dvs. poate să nu se potrivească spațiului pe care îl aveți la dispoziție, deci asigurați-vă că măsurați spațiul pentru a evita dezamăgirea la livrare.

 

Funcţii

Întotdeauna trebuie să țineți cont de ce intenționați să utilizați imprimanta înainte de a vă cumpăra. Dacă știți că va trebui să efectuați alte activități în afară de tipărire, ar fi bine să cheltuiți ceva mai mult pe o imprimantă multifuncțională. O imprimantă foarte ieftină este de obicei ieftină dintr-un motiv, adesea lipsită de caracteristici, viteză de imprimare. Aveți nevoie de o imprimantă sau de un dispozitiv care să poată efectua mai multe funcții? Are afacerea dvs. să vă impună să imprimați în culori sau mono? Dacă vă gândiți la aceste întrebări înainte de a achiziționa o imprimantă, veți evita riscul de a fi forțat să faceți upgrade în viitorul apropiat.

 

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.