Pantofii la Saptamana Modei din New York, Londra, Milano si Paris

Săptămânile de modă din New York, Londra, Milano și Paris au sustinut lansările de designer pentru noul sezon si au ridicat  o nouă generație de pantofi de toamnă  iarna 2018-2019  . Designerii au lansat o gamă de pantofi care variaza de la cizme disco până la tocuri kitten ademenitoare.

Sclipici, pene, bijuterii și pietre au reprezentat o tendință de ansamblu a pantofilor pentru sezon, cu stiluri variind de la conservator la elaborat. Nuantele de roz au reprezentat proeminent rolul culorilor pentru toamna anului 2018. Modelele retro-arcadă au avut success pe podiumurile de la Prada la Dolce & Gabbana.

Una dintre revelațiile noastre preferate ale podiumului a fost preocuparea noua pt tocuri. De la tocuri asimetrice până la cele cu contur sculptural, călcâiul a fost elementul “du jour “ pentru toamna / iarna 2018-2019 in tendințele pantofilor!

Una dintre cele mai incitante dimensiuni ale acestei toamne, este tocull stilului de șah pe care l-am văzut la Prabal Gurung, Jacquemas și Mulberry. S-ar putea vedea și asemănările dintre tocurile acestor pantofi și capacul unui decantor de cristal antic.

Balmain a arătat pantofi si bocanci din material plastic transparent cu tocuri geometrice dinamice. Sferele prismatice au adus un nivel sporit de strălucire la stiletto-urile uluitoare.

Dolce & Gabbana a trimis pantofi cu caractere de desene animate și cu dreptunghiuri luxoase de cristal pe podium. Acest stil vorbește tare și clar și stabilește această tendință de toamnă / iarna 2018-2019 ca punct focal. Având în vedere calitatea captivantă a acestor pantofi, anticipăm că femeile își planifică costumele în jurul pantofilor lor incepand cu septembrie!

 Modele Kitschy

Una dintre cele mai fierbinți tendințe din toamnă anului 2018,. Mulți dintre aceștia au facut un apel la anii ‘80. Starea generala a acestor pantofi pentru toamna anului 2018 a fost neaparat jucaus-satirica, iar natura tendintei pare sa fie pe placul consumatorilor.

Modelele purtabile, asociate cu culori plictisitoare și fara un aspect estetic, demonstrează că purtătorul este dispus să isi asume riscuri de modă. Nu se ia prea în serios și vede stilul ca o extindere a personalității sale relaxate și de ieșire. Ne place că acesti pantofi de iarnă, îndrăzneți și colorați, vă permit să purtați costume neuter- colorate, menținând în același timp o nouă doză de originalitate.

Tendința a fugit din gama de la tocuri cool de la Lanvin la pantofi de sport chic la Dolce & Gabbana. Prada și Miu Miu au îmbrățișat trendul pe care îl poartă și l-au dus la noi înălțimi, cu o siluetă inspirată de retrowearwear. Aceasta a vorbit despre mișcarea generală spre o estetică din anii optzeci, pe care am văzut-o pe podium.

 

Prada primește steaua de aur pentru că a fost o forță de tras în mișcarea retro kitsch pe care am văzut-o în Milano.

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.