Cunoaște diferența dintre containere

 

Nu toate containerele de transport sunt la fel. În timp ce unele  sunt de opt metri înălțime, containerele din cuburi mari adaugă 2 m în plus în înălțime. Dacă intenționați să vă izolați foarte mult podeaua sau tavanul, puteți rămâne cu o casă care ajunge să fie ciudat „Hobbitish”, in timp ce containerele mari sunt de obicei mai scumpe decât containerele de transport regulate, la indemana.

 


Găsiți un constructor experimentat

În loc să încercați să vă gasiti o echipa de constructori pentru plasarea și modificarea containerelor neterminate și a altei eschipe pentru lucrările de finisare interioară, este mai bine să căutați un contractor care să supravegheze întregul proces. Deoarece construcția de containere de transport maritim este încă o nișă relativ nouă în industria construcțiilor, poate fi dificil să se găsească contractori cu experiență relevantă

 

 

 Evitați tăierea containerelor în bucăți

Containerele de transport sunt extrem de rezistente, deoarece sunt construite din oțel solid, iar pereții pot fi cu siguranță încărcati dacă doriți să adăugați o placa de gips carton sau  să construiți o structură separată a acoperișului. Cu toate acestea, de fiecare dată când tăiați o gaură în containerul dvs. pentru o ușă sau o fereastră suplimentară, veți debilita integritatea structurală a containerului și va trebui cel mai probabil să investească într-o armătură cu fascicul de oțel. Cu cat taiati mai mult intr-un container, cu atat mai multa armare va fi nevoie si cu atat mai mult va creste bugetul.

 

Planificati dinainte instalatii sanitare si electrice

Când vă proiectați o casa din containere de locuit, asigurați-vă că aveți o idee bună în cazul în care liniile sanitare și electrice vor intra și ieși din casă. Cereți antreprenorului  să taie găurile pentru instalații sanitare și linii electrice înainte de a termina interiorul, astfel încât să puteți evita să vă mișcați dulapurile de bucătărie pentru a tăia o gaură pentru a rula acea conductă suplimentară pe care ați uitat-o.

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.