Sfaturi pentru cumpararea inelelor de nunta din aur

 

 

În S.U.A., dacă inelele din aur sunt ștampilate cu o notă de puritatesi numar de karate (și nu e obligatoriu, dar dacă sunt), acea ștampilă trebuie să fie însoțită și de marca producătorului. Deci, dacă un inel de logodnă din aur sau banda de nuntă sunt ștampilate, ar trebui să fie două ștampile. Evitați inelele cu o singură ștampilă, deoarece aceste ștampile pot fi replicate cu ușurință.

 

În timp ce aurul de 10k este o opțiune extraordinară pentru inelele de nunta accesibile, aveți grijă atunci când faceți cumpărături pentru inele realizate cu mai puțin de 14k aur. Acest lucru se datorează faptului că unele inele făcute cu aliaje din aur mai ieftine nu sunt artizanale cu setări de calitate și de lucru. Din nou, alegeti comercianții cu amănuntul care creaza bijuteriile, indiferent de tipul de aur din care sunt fabricate inelele.

 

Inelele de logodna de aur care dețin pietre prețioase sau diamante trebuie să aibă „gheare” sau setări făcute cu platină – în mod ideal. Platourile de platină și setările sunt de departe cele mai puternice și vor dura mai multe decenii – deoarece aurul este un metal maleabil, nu este recomandat ca un metal foarte bun pentru setările de pietre prețioase și diamante.

 

Dacă aveți o alergie cunoscută la nichel, dar doriți un inel de nuntă ATC 141    cu un metal alb, ar fi mai bine să alegeti un metal alternativ cum ar fi paladiu sau platină.

 

Evitați inelele placate cu aur care au in compozitie alamă sau cupru. Aceste tipuri de inele, deși foarte accesibile, sedeterioreaza adesea în câteva luni după cumpărare – plus plăcile de aur se îndepărtează rapid (rețineți că placa din aur este de obicei doar de cativa mm).

 

De asemenea, evitați inelele din aur cu două tonuri care au și placaje( aliaje) – în schimb, caracteristicile cu două tonuri ar trebui să fie realizate din aliaje de aur colorat. Orice placă de pe un inel de nuntă va crapa rapid – evita orice tip de placare care se află pe un inel dacă nu este placă de rodiu.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.