Curs de Design și Programare Web de la Eurocor – Modulul 8

Bine ați revenit pe blogul meu! La început de 2019 vreau să vă povestesc câte ceva despre modulul 8 al Cursului de Design si Programare Web de la Eurocor. Așa cum deja știți de mai bine de 8 luni urmez acest curs și pe parcursul modulelor am avut ocazia de a învăța mai multe despre minunata lume a programării și a designe-ului.

Pentru cei care se află pentru prima oară pe blogul meu trebuie să menționez că aceste cursuri îmi ajung lună de lună acasă. Mai pe scurt curierul mi le aduce la ușă, mai apoi eu, în timpul meu liber, studiez fiecare modul în parte. Am și câteva teme de făcut care sunt apoi corectate de un profesor.

Așa cum vă puteți da seama deja eu am ajuns la modulul numărul 8 al acestui curs, iar munca mea nu este nici măcar pe jumătate terminată. În 2019 mă voi bucura de și mai multe lecții atractive, iar voi veți avea ocazia de a afla mai multe despre acest curs alături de mine. 

Ce ne informații noi ne oferă modulul 8?

Pentru că de această dată am fost în vacanță, am avut ocazia de a exersa mai mult noțiunile învățate în acest modul. Cel mai mult mi-a plăcut că am avut ocazia de a lucra cu un program nou, ale cărui funcții îmi erau total necunoscute. Totuși înainte de a vă face și vouă cunoștință cu el, haideți să vă povestesc un pic despre noțiunile tehnice introduse de Modulul 8.

Acest modul a fost dedicat în special dinamicii unui website, mai exact s-au prezentat câteva detalii despre cum putem introduce pe blog elemente flash. Sunt sigură că și vouă vă atrag atenția astfel de elemente și tocmai de aceea am acordat o importanță mai mare acestui modul. Printre informațiile care mi-au atras atenția se numără și prezentarea platformei WordPress. Unii dintre voi știu deja că ea stă și la baza blogului Notițele Ionelei. Sper ca în următoarele module să am ocazia de a învăța mai multe și despre ea.

Așa cum v-am spus deja în acest modul am avut ocazia de a descoperi un program nou, numele lui este: Adobe Flash CS4 Professional. Trebuie să vă mărturisesc că inițial am vrut să abandonez acest modul pentru că nu puteam găsi acest program, dar mai apoi mi-am adus aminte că urmez acest curs pentru că vreau să aflu mai multe și nu pentru a mă da bătută peste câteva minute. Astfel după cam o oră aveam instalat programul și puteam începe studiul de caz.

Programul mi-a captat imediat atenția, trebuie să vă mărturisesc că la început am crezut că o să pot să îl folosesc fără a mă uita în carte, dar m-am înșelat. Sunt pași care trebuie făcuți cu o foarte mare atenție pentru ca totul să iasă perfect. Mai sus puteți vedea o poză cu interfața programului și cu o parte din munca mea. Deși mi-am promis că voi introduce ceasul nou creat și pe acest blog, încă nu mi-am făcut curaj să lucrez la cod. 🙂

Acestea fiind zise, la început de 2019 vă invit să apelați la cursurile Eurocor. Sunt sigură că veți găsi cel puțin un curs care să se potrivească nevoilor voastre și care să vă ofere informațiile de care aveți nevoie pentru a avansa.

Ce curs vă atrage atenția de pe Eurocor?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.