Dresuri de calitate de la Sosetaria.ro

Salutare, scumpele mele iubitoare de fashion! Dacă mi-ați urmărit postările de anul trecut de pe Instagram și Facebook probabil deja ați văzut că am primit cele mai frumoase dresuri de la Sosetaria.ro. Acest magazin online reprezintă paradisul dresurilor, oferindu-ne mereu cele mai frumoase produse la cele mai bune prețuri.

Sosetaria

Mai sus puteți vedea o poză cu produsele pe care le-am primit. Vorbim despre trei dresuri foarte speciale. Nu dor materialul din care sunt făcute m-a atras, ci și modelele de pe ele. Acestea reușesc să atragă atenția celor din jur și să transforme și cea mai simplă ținută în una reușită. Desigur pentru a putea avea succes trebuie să ținem cont și de ținuta la care le vom asorta. De exemplu modelul cu bulinuțe merge perfect cu o rochie simplă colorată.

Vezi această postare pe Instagram

It starts to look a lot like Christmas! 😍 #notiteleionelei #superblog2018 #superblog #superbloggeri #brasov #hotelroyal #royal #poianabrasov #sosetaria

O postare distribuită de Popescu Ionela Mihaela (@popescuionelamihaela) pe

Poza de mai sus a fost făcută în decembrie la Gală, deci sunt aproape sigură că ați mai văzut-o. La ținuta pe care o pregătisem pentru eveniment am adăugat și un dres de la Sosetaria. Mie mi-a plăcut ce a ieșit, iar modelul a fost apreciat de persoanele pe care le-am întâlnit. La început dacă privit ținuta din față ea pare una obișnuită, dresul se potrivește de minune cu totul, mai apoi pe spate dresul impresionează prin modelul său inedit. Trebuie să vă mărturisesc faptul că, chiar și după 3 spălări dresul este la fel de frumos.

Modelul de mai sus a fost primul care mi-a atras atenția deoarece mi-a amintit de școală. Totuși trebuie să vă mărturisesc că nu am putut să îl asortez la rochia de mai sus deoarece ar fi încărcat foarte mult întreaga ținută. Totuși sper că în viitorul apropiat să reușesc să fac mai multe poze și cu el.

Ultimul model despre care vă voi vorbi este cel de mai sus. El mi s-a părut cel mai sexy deoarece nu este unul întreg, ci ajunge doar puțin deasupra genunchilor. De asemenea mi s-a părut cel mai util pentru că este mult mai ușor de purtat. Desigur acum trebuie să avem în vedere și lungimea rochiei/fustei la care le vom asocia. Spun acest lucru deoarece dacă este una foarte scurtă atunci acest dres nu va putea fi purtat.

Ce părere aveți despre dresurile de la Șosetărie? Ce modele vă atrag atenția?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.