Notino.ro ne oferă Reduceri de anul Nou

Bine ați revenit pe blogul meu! Anul 2019 ne aduce multe surprize plăcute, iar una dintre acestea vine din partea celor de la Notino.ro. Mai exact aceștia ne-au pregătit o rubrică intitulată ”Reduceri de anul Nou”. Aici găsim sute de produse la prețuri reduse cu până la 70%, iar așa cum v-am obișnuit deja vă voi prezenta o parte din produsele pe care mi le doresc.

Shanghai Tang Mini

Dacă anul trecut mă axam pe un parfum și acel foarte scump, anul acesta vreau să schimb ceva. Mai exact mă voi axa pe mai multe parfumuri pentru ca astfel să le pot schimba între ele în funcție de starea mea de spirit. Pe Notino.ro am găsit setul de mai sus, el cuprinde 5 parfumuri Shanghai Tang.

M-am orientat spre el, deoarece sunt genul de parfumuri pe care poate le-aș cumpăra o dată pe an și pe care să le țin pentru ocazii speciale. În plus dacă aș alege un parfum al cărui miros să nu fie pe placul meu atunci dezamăgirea ar fi și mai mare. Cu ajutorul setului, însă, am ocazia de a încerca toate cele 5 variante și apoi să mă opresc asupra celei care mi se potrivește cel mai bine.

Bath & Body Works Campfire Donut

Știu cum sună titlul, dar nu este vorba nici de un produs pentru îngrijire, nici de mâncare, ci vorbim despre o lumânare parfumată. În 2018 am încercat mai multe tipuri de lumânări parfumate și de bețișoare parfumate, din păcate acestea nu mi-au oferit rezultatele dorite și tocmai de aceea și în 2019 îmi voi continua căutările.

Printre produse reduse de pe Notino mi-a atras atenția și lumânarea de mai sus. Descrierea mă face să cred că este fix ce caut, dar acum mai îmi rămâne doar să o cumpăr. Îmi place foarte mult faptul că este mare, deci îmi va rezista ceva timp și în plus voi avea timp să cumpăr alta, dacă aceasta îmi place. Am văzut și alte lumânări de la această firmă, deci dacă nu sunteți adepții lumânărilor parfumate cu miros dulceag vă puteți orienta spre celelalte modele.

Dermacol Cover

Ultimul produs despre care vă voi povesti astăzi este Dermacol Cover, un fond de ten care mi-a atras atenția acum câteva luni. De această dată aș vrea să profit de reduceri și să îl achiziționez. Cea mai grea parte mi se pare însă cea de alegere a nuanței perfecte. Pentru acest fond de ten cei de la Notino ne pun la dispoziție 16 culori, deci trebuie să fiu foarte atentă ce aleg. 

Dacă și voi vă doriți să beneficiați de reducerile oferite de Notino.ro trebuie să vă menționez că acestea sunt valabile doar în perioada 02.01.2019-21.01.2019

Deci ce părere aveți? Ce produse vă încântă?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.