Cele mai frumoase accesorii le-am primit de la Ioana Fodor

Salutare, dragele mele! Știu că voi așteptați de mult timp acesta articol, dar să fiu sinceră am tot sperat că voi reuși să fac mai multe poze cu frumoasele produse primite de la Ioana Fodor. Cum timpul și vremea nu au fost de partea mea am zis că mai bine îmi spun acum părerile și dacă este ceva voi modifica mai apoi articolul și cu alte poze.

Cei care mă urmăriți pe Instagram poate vă mai aduceți aminte de poza pe care am pus-o cu produsele primite. Nu a trebuit să aștept curierul pentru a mă bucura de frumosul cadou, ci din contră m-am întâlnit cu Ioana personal, ambele fiind în Cluj. Produsele mi-au fost livrate în cutia de mai sus, lucru care m-a impresionat foarte mult. Rareori găsesc persoane interesate și de aspectul cutiei în care sunt livrate produsele. În plus în jurul cutiei se afla și o frumoasă funtiță albastră. Să vă mai spun că mi-a pus și o bomobonică, care a dispărut aproape imediat când am ajuns acasă?

Produse Handmade de cea mai bună calitate

Papioanele se numără printre accesoriile pe care le-am descoperit cu ajutorul Ioanei și poate de aceea sunt și un pic mai reticentă la asortarea lor la ținutele mele. Chiar mi-ar părea rău să fac o asociere care să nu scoată în evidență aceste mici comori.

Atunci când am văzut prima oară prima oară pagina ei nu am știut efectiv ce să aleg. Se vede că în fiecare produs pune suflet și atenție și de aceea parcă nu aș putea alege unul care să fie „cel mai frumos” sau „cel mai special”. Norocul meu că Ioana are ceva experiență în domeniu și m-a ajutat să aleg produsele de mai sus.

Până în acest moment doar poza de mai sus a reușit să mă cucerească. Papionul de mai sus l-am purtat de 1 decembrie, combinația de culori mi s-a părut foarte potrivită pentru acest eveniment. Trebuie să vă mărturisesc că am rămas foarte impresionată și de materialul din care acest papion este realizat, este un material dur care va rezista cu siguranță mai mulți ani. În plus combinația de culori îmi permite să fac numeroase asocieri vestimentare. 

Voi ce părere aveți despre papioane? 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.