Recomandări pentru alegerea unui fond de ten bun

Fondul de ten reprezintă pasul de bază pentru orice machiaj. Fie că vrem, fie că nu vrem mereu o să avem nevoie de el. Totuși acum apare o mică/mare problemă: „Cum putem alege cel mai bun fond de ten?”. Unele femei ar spune că îl cumpăra pe primul văzut sau pe cel pe care îl folosesc cele mai multe din prietenele lor, dar oare aceasta să fie cea mai bună soluție? Nu, nu este. Alegerea unui fond de ten reprezintă un proces destul de complicat, despre care am aflat mai multe din acest articol: https://fiiinforma.ro/cel-mai-bun-fond-de-ten/.

Acest articol mi-a atras atenția deoarece este unul foarte complex și face referire la mai multe fonduri de ten. În general atunci când căutăm pe google informații despre un fond de ten bun avem ocazia de a întâlni articole care promovează un singur produs. De ce un îmi plac acele articole? Pentru că poate nu am ocazia de a cumpăra acel fond de ten sau poate are un preț cu mult peste bugetul pe care îl am la dispoziție lună de lună. Un articol care prezintă mai multe produse mă ajută să găsesc un fond de ten care să corespundă cerințelor mele. În plus articolul de mai sus oferă foarte multe informații prețioase despre cum putem alege cel mai bun fond de ten.

Câteva lucruri interesante despre alegerea unui fond de ten bun!

Așa cum spuneam și mai sus alegerea unui fond de ten potrivit nu este ceva simplu. De foarte multe ori ceea ce unei prietene i se poate părea fantastic, nouă ni se poate părea egal cu 0. Câteva detalii de care trebuie să ținem cont atunci când achiziționăm fondul de ten:

  • Culoarea trebuie să fie cât mai aproape de nuanța tenului nostru – o culoare mai închisă sau mai deschisă transformă fondul de ten într-o mască, lucru pe care cu siguranță nu ni-l dorim.
  • Fondul de ten este perfect pentru a acoperi micile imperfecțiuni – acest lucru este adevărat, dar totuși nu ar trebui să facem exces. Dacă nu am acoperit toate defectele din prima asta nu înseamnă că trebuie să aplicăm zeci de straturi. Acest lucru nu ne va face decât rău.
  • Alege fondul de ten și în funcție de tipul tenului tău – de exemplu dacă ai un ten normal ar trebui să te orientezi spre fonduri de ten bune care oferă un aspect natural. În schimb tenul matur are nevoie de un fond de ten bun de tip anti aging. Pentru a afla ce tip de fond de ten se potrivește articolului tău citește articolul de mai sus.
  • Nu folosi fond de ten în exces pe gât și decolteu – Acesta poate duce la murdărirea bluzelor. Sunt sigură că cel puțin o dată ai observat fond de ten pe gulerul cămășii sau pe marginea bluzei. 

Ce informații mai descoperim în articol?

Mai sus v-am prezentat doar câteva dintre noțiunile despre fond de ten pe care le-am învățat în ultimele zile. Pentru a le putea afla și pe restul obligatoriu trebuie să citiți articolul de mai sus. El vă va ajuta să aflați ce fel de ten aveți, câteva mici sfaturi legate de fondul de ten, mai multe detalii despre gradul de acoperire a fondului de ten, dar și multe altele. Mai pe scurt vă învață cum să alegeți un fon de ten bun.

Ce părere aveți despre toate acestea? Voi cum vă alegeți fondul de ten?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.