Momente de răsfăț cu cele mai bune produse

Bine v-am regăsit! Azi continuăm seria produsele pe care le recomand cu 3 produse pe care le-am primit la începutul lunii trecute. Este vorba de Feminohelp unghii, Mascara Med- Volume și Bonilash sprancene. Acestea au venit din partea Marianei Sebe de la Pr Avenue, de atunci unghiile și genele mele, dar și sprâncenele surorii mele s-au bucurat de cel mai bun răsfăț. Așa cum v-am obișnuit deja voi începe cu produsele pe care am avut ocazia de a le testa.

Feminohelp unghii

Nici nu mai știu de câți ani am probleme cu unghiile, pur și simplu rezistența lor a scăzut. Astfel în momentul în care am aflat că voi primi serul Femino help nu am putut decât să mă bucur, iar așteptările mele nu au fost în zadar. Nu mă înțelegeți greșit, nu este primul ser pentru regenerare pe care îl folosesc sau ale cărui beneficii îmi plac, dar el are ceva în plus: este foarte ușor de folosit și foarte economic.

De ce am adus în discuție cuvântul economic? Pentru că urăsc produsele care nu au un sistem de distribuire economică a soluției. Mai pe scurt știți și voi acele produse ale căror conținut ajunge mai mult pe haine sau pe jos decât pe locul afectat. Ei bine Feminohelp are un sistem foarte drăguț, rotești de el și este eliberată o cantitate potrivită de ser. În plus pensula ajută la distribuirea uniformă a serului. Un alt beneficiu pe care l-am observat este că serul este absorbit foarte rapid, deci nu ajungi să îți pătezi hainele.

Dacă iubiți oja semipermanetă atunci trebuie să vă menționez că Feminohelp Unghii trebuie aplicat direct pe unghia naturală și tocmai de aceea este bine să faceți acest tratament în perioada dintre sesiunile de vopsire a unghiilor. În schimb, dacă la fel ca mine, folosiți oja clasică atunci puteți aplica acest tratament înaintea fiecărei utilizări. Pe mine m-a încântat foarte mult și ambalajul deoarece este foarte ușor de adăugat în geantă și de folosit atunci când timpul ne permite.

Mascara Med-Volume

Cei care mă urmăriți de mai mult timp știți deja că nu obișnuiesc să folosesc foarte mult machiaj. Desigur acest lucru nu se aplică atunci când merg la un eveniment important. Astfel în fiecare dimineață machiajul meu se rezumă la aplicarea unui strat de mascara și poate a unui strat de fond de ten. Tocmai de aceea am fost încâtată de ideea de a descoperi Mascara Med-Volume. Trebuie să vă mărturisesc că nu mai auzisesem de ea înainte de testare, dar că mi-a plăcut foarte mult.

La această mascara nu mi-a plăcut doar efectul pe care îl oferă genelor mele cât și faptul că ajută la creșterea lor. Mai pe scurt vorbim despre un produs care oferă frumusețe și tratament în același timp. Știu că poate părea mic, dar adevărul este că produsul este unul foarte econom, mai pe scurt se aplică cu ajutorul pensulei fix cantitatea necesară.

Bonilash sprancene

De această dată nu am mai testat eu produsul. De ce? Pentru că am considerat că momentan sprâncenele mele nu au nevoie de tratament. În schimb știam că sora mea are nevoie de beneficiile oferite de acest produs. Ea a fost cea care s-a lovit de problema creșterii sprâncenelor și de începutul decolorării lor. Trebuie să vă mărturisesc că înainte de a îi da produsul l-am admirat și eu puțin și am rămas uimită de peria folosită pentru aplicarea lui. Este foarte plăcută la atingere deci sunt sigură că nu va deranja la aplicare. 

Acest ser este cunoscut pentru că stimulează creșterea și îndeșirea spâncenelor. Mai pe scurt dacă aveți impresia că sprâncenele voastre nu mai sunt la fel ca la început atunci ar trebui să apelați la ajutorul lui. În plus, din ce am observat și la sora mea, serul are un efect foarte vizibil și asupra culorii sprâncenelor. Mai pe scurt le aduce cât mai aproape de culoarea naturală. Acest ser se folosește seara, după ce tenul a fost bine demachiat.

Voi ați încercat aceste produse, dacă da ce părere aveți despre ele? 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.