Sfaturi pentru trimiterea coletelor din Romania in Anglia

Salutare, dragii mei! Astă-seară vreau să vorbim despre serviciile de livrare a coletelor din Anglia în România și retur. De foarte multe ori citesc în mediul online că persoanele care trimit colete se trezesc că ele au ajuns sparte sau rupte. Tocmai de aceea m-am gândit să fac un mic ghid cu sfaturi de care ar trebui să ținem cont atunci când vrem să trimitem un pachet în Anglia.

Produsele expediate să fie ambalate corespunzător

Nu mă înțelegeți greșit, dar firmele care se ocupă cu transportul de colete Anglia Romania nu sunt vinovate că produsele nu au fost ambalate corect și s-au spart. Am observat de foarte multe ori persoane care consideră că dacă trimit pahare de sticlă doar în cutie ele vor ajunge întregi, ei bine acest lucru este valabil doar în foarte puține cazuri. Tocmai de aceea trebuie ca mai întâi noi să ne luăm toate măsurile de protecție pentru ca pachetul să ajungă întreg.

Cutia să fie una rezistentă

Încercați pe cât este posibil să alegeți cutii rezistente sau să nu adăugați produse mai grele decât poate ține cutia. Nu este vina curierului că ea s-a rupt și în plus voi aveți mai mult interes ca pachetul să ajungă întreg. Desigur acum depinde și de firma la care apelați pentru că majoritatea dacă observă că ceva nu este în regulă cu pachetul nu îl acceptă.

Alegeți firme cu experiență în domeniu

transport-colete-anglia-romania
Workers in parcel delivery company preparing a deliver

Știu că prima noastră tendință este să apelăm la cel mai mic preț și să nu ținem cont de alte detalii, dar eu vă recomand să aveți în vedere măcar experiența. De exemplu un site precum 2uk.ro vă poate ajuta să trimiteți colete în siguranță și în plus nici nu vă oprește un preț foarte mare.

Verificați mereu ce produse aveți voie să trimiteți și ce produse nu aveți voie

Există foarte multe reguli cu privire la conținutul pachetelor și tocmai de aceea înainte de a trimite un colet cel mai bine este să le verificați. Necunoașterea nu vă scutește de eventuale penalități. Știu că poate părea simplu să faceți un colet cu tot ce găsiți în casă, dar mai bine este să vă documentați înainte. În plus nu este deloc economic să trimiteți un colet care mai apoi să fie oprit pentru că nu respectă anumite reguli.

Livrare colete door-to-door

Unul din serviciile pe care ar trebui să le urmăriți atunci când trimiteți coletarie Anglia Romania este livrarea door-to-door. Asta înseamnă că pachetul va fi preluat de la ușa dumneavoastră și mai apoi livrat la ușa clientului. În felul acesta veți putea trimite pachete chiar și părinților și bunicilor fără a vă face griji cum că nu are cine să meargă după ele. În plus trebuie să vă mărturisesc că acest serviciu vă oferă și posibilitatea de a economisi timp pentru că nu mai trebuie să ajungeți voi la o anumită destinație.

Acestea sunt doar câteva din lucrurile de care fiecare dintre noi ar trebui să țină cont înainte de a expedia un colet. Desigur există situații și situații, iar ele uneori poate nu se pot pune în aplicare. Cel mai sigur este însă că trebuie mereu să apelați la firme de încredere pentru astfel de servicii.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.