Ce rochii se poartă în 2019?

rochii 2019

Anul 2019 a început de foarte puțin timp și de aceea ar trebui să facem o mică reactualizare a garderobei. Eu, la fiecare început de an, verific site-urile de modă și apoi cumpăr produse care să se potrivească cerințelor lumei modei. Desigur nu voi cumpăra toate produsele care îmi apar în față, ci mă voi orienta spre categorii specifice. Astăzi, de exemplu, am căutat mai multe informații despre ce rochii se poartă anul acesta și am făcut lista de mai jos. Ce vreau să precizez este că aceasta este o listă foarte mică, în care am ales doar câteva criterii, dacă vreți să aflați mai multe vă recomand să căutați și alte informații.

Ce materiale trebuie să aibă rochiile pe care le alegem?

Unul dintre cele mai importante criterii de care țin cont atunci când aleg rochii de seara este materialul din care sunt realizate. Printre materialele care rămân la modă și în 2019 se numără paietele. Acestea reușesc să transforme chiar și cea mai simplă ținută în una elegantă și de succes. Desigur o astfel de rochie nu poate fi asociată cu o ținută casual, dar în schimb este perfectă pentru petreceri importante.

rochie cu paiete

De asemenea anul acesta din garderoba noastră nu trebuie să lipsească rochiile cu dantelă. Printre modelele de rochii pe care ar trebui să le achiziționăm sunt cele care sunt brodate cu flori, dar și cele ale căror dantela are o altă nuanță față de cea a rochiei. În felul acesta dantela va fi scoasă în evidență, iar noi vom câștiga o rochie superbă.

rochie cu dantela

Ce culori se poartă în 2019?

Potrivit site-urilor de modă anul acesta predomină culorile elegante, tocmai de aceea specialiștii ne recomandă albastru marin, lila, roz, dar și alte nuanțe la fel de frumoase. Desigur înainte de a lua o decizie trebuie să avem în vedere și de perioada în care are loc evenimentul. În perioada primăvară-vară ar trebui să optăm pentru culori calde, iar în perioada de toamnă-iarnă să ne orientăm spre culorile reci.

rochie albastra

Acum că am descoperit câteva din detaliile de care trebuie să ținem cont atunci când vrem să achiziționăm rochii de seara , este cel mai bun moment să facem cunoștință și cu un site care să ne ofere cele mai frumoase modele de rochii. Numele lui este MANZARA și trebuie să vă mărturisesc că pe mine m-a cucerit. Au zeci de produse, unul mai frumos decât celălalt și la prețuri foarte, foarte accesibile. În plus pentru a putea fi la curent cu cele mai noi oferte și promoții nu trebuie decât să urmărim pagina lor de facebook.

Voi cum vă alegeți rochiile? După ce criterii vă orientați înainte de a le cumpăra?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.