Dreamshare ne oferă cele mai frumoase amintiri!

dreamshare

Salutare, dragele mele! Continuăm ziua cu prezentarea unui superb magazin. Numele lui este Dreamshare și ne oferă cele mai frumoase cadouri personalizate. Mai pe scurt cu ajutorul lor amintirile noastre se pot transforma în cele mai frumoase cadouri. De asemenea trebuie să vă menționez că au prețuri foarte accesibile. Mai apoi în funcție de cerințele voastre prețurile pot să crească.

Înainte de Anul Nou am plasat și eu o comandă pe acest site, dar pentru că nu am luat în calcul zilele libere, comanda a ajuns în Craiova fix în perioada în care eu eram în Cluj. Astfel trebuie să aștept ca tatăl meu să îmi trimită coletul aici. Până atunci haideți să vorbim despre acest site și după ce primesc pachetul revin cu un videoclip și mai multe poze.

Scoate fotografii online

Primul lucru pe care l-am admirat la această firmă a fost faptul că îmi oferă șansa de a scoate fotografiile pe care le ador. De foarte mulți ani nu am mai scos poze cu familia mea și acest lucru mă întristează. Știu că o să am pozele mereu pe facebook, dar nu mi-ar displăcea să le am nici în albumul meu foto. În felul acesta și părinții mei vor putea să se bucure de amintirile cu noi și noi le vom putea revedea alături de copii și de nepoți peste ani.

Problema cu păstratul pozelor pe rețelele de socializare este că se pierd la un moment dat. De exemplu eu doar în 2018 am încărcat peste 1000 de poze, deci vă imaginați cât de greu mi-ar fi să găsesc o anumită imagine peste 4-5 ani de exemplu. Având un album foto vom avea și mai multe de câștigat.

Crearea unor fotocărți de familie

Cel de al doilea serviciu pe care l-am folosit de la Dreamshare a fost cel de creare a unei fotocărti. Inițial am optat pentru cel mai simplu și mai ieftin model, apoi mi-am dat seama că amintirile mele sunt mult prea prețioase și m-am orientat spre un model ceva mai scump.

Astfel consider că am câștigat o fotocarte interesantă, sinceră să fiu abia aștept să văd cum arată și dacă într-adevăr și-a meritat banii. Oricum știu că de câte ori o voi privi mă voi putea bucura de cele mai frumoase clipe din viața mea și a familiei mele. Pur și simplu am înglobat în câteva pagini amintiri superbe, dar mai multe vă voi povesti după ce o și primesc.

Oferirea de calendare personalizate

calendare personalizate

Un alt serviciu care mi-a atras atenția a fost cel de crearea a unor calendare personalizate. Nu știu cum sunteți voi, dar eu pur și simplu nu aș putea rezista fără a avea un calendar, chiar dacă am unul pe telefon. În plus trebuie să vă mărturisesc că ideea de a avea un calendar cu amintirile mele mă încântă și mai mult.

Voi ce părere aveți despre aceste produse? Ați apelat până acum la Dreamshare?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.