Curs de Design și Programare Web de la Eurocor – Modulul 9

Salutare, dragii mei cititori. Oficial, la ora aceasta a început sesiunea. Asta înseamnă că în următoarea perioadă ne vom auzi mai rar. Totuși voi încerca să postez cât de rar se poate pentru ca voi să aveți mereu materiale noi. Înainte de a începe primele examene vreau să vă mai povestesc un pic despre Cursul de Design si Programare Web primit acum mai bine de 9 luni de la Eurocor.

Așa cum probabil v-ați dat seama am ajuns deja la modulul 9 al acestui curs. De această dată am avut ocazia de a învăța mai multe despre tot ce înseamnă PHP și despre câteva coduri chiar simple pe care le pot folosi și pe blog. Trebuie să vă mărturisesc că mi s-a părut cea mai atractivă lecție și nu știu dacă acest lucru se datorează faptului că am avut ocazia de a lucra din nou cu multe coduri.

eurocor curs de design si programare web modulul 9

Câte ceva despre Eurocor și despre Cursul de Design și Programare Web

Pentru că am primit foarte multe întrebări în privat legate de aceste cursuri, m-am gândit să menționez mai multe lucruri despre curs, în acest articol.

  • cursurile se primesc prin poștă sau curier lună de lună. Metoda de livrare a pachetelor este aleasă de cursant.
  • există teme la finalul fiecărui model, acestea după ce sunt rezolvate pot fi trimise profesorului. În felul acesta cursantul primește atât sfaturi, cât și note pentru fiecare temă.
  • de asemenea există și teme ale căror răspunsuri se găsesc direct în cărți. Dacă există nelămuriri cu privire la acestea, tot ce avem de făcut este să discutăm cu profesorul.
  • la sfârșitul cursului se susține un test și în urma promovării acestuia se primește un Certificat de Absolvire Eurocor, dacă se obține calificativul insuficient se poate solicita trimiterea celei de a doua variante a testului.
  • modulele cuprind atât parte teoretică cât și multe exerciții. Pentru a stăpâni toate noțiunile este obligatoriu să lucrăm și practic. Programele prezentate în module se găsesc gratuit pe internet, deci nu vom scoate și alți bani din buzunar.

Învățăm despre PHP în modul 9 al Cursului de Design și Programare Web

eurocor modul 9 design si programare web

Așa cum v-am spus și la început acest modul s-a axat în principal pe oferirea celor mai importante informații despre PHP. De această dată am avut ocazia de a vedea mai multe coduri scrise și chiar să testez o parte din ele pe blog. Mie nu mi s-au părut grele, din contră par foarte logice și ușor de reținut. Desigur acum depinde și ce program ne dorim să creăm, că dacă vrem să facem ceva mai complez atunci există șansa de a apărea probleme și greșeli.

<?php

$personal = array(

„Daniel” => director,

„Catalin” => contabil,

„Ioana” => economist,

„Ana” => secretara

);

foreach ($personal as $name => $meserie) {

echo „$nume => $meserie<br>”;

}

?>

Codul de mai sus ne v-a returna:

Daniel => director

Catalin => contabil

Ioana => economist

Ana => secretara

Deci tot ce ar trebui să știm noi sunt comenzile foreach și echo, restul sunt chiar logice și simple. Desigur trebuie să avem grijă unde și cum punem ”,”. Acestea sunt doar câteva din instrucțiunile învățate de această dată și cunt foarte curioasă ce voi învăța și mai departe.

Voi ce părere aveți despre acest curs? Voi urmați vreun curs de la Eurocor, dacă da, care?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.