Chestii noi si interesante despre extensiile de par Zen

Daca va doriti suvite delirice si vreti sa aveti un par bogat alegeti extensii par de la Zen. In ziua de astazi tehnologia de beauty a avansat extrem de mult, astfel ca puteti alege intre extensiile cu clipsuri  sau chiar pe cele cu un adeziv special.

 Zen, expertul în hairstyling va pune la indemana varianta care se potriveste cel mai bine in concordanta cu stilul tau de viata dar si textura parului, cu care v-a inzestrat natura. Tineti cont de faptul ca pentru un par subtire se potrivesc cel mai bine extensiile pe baza de keratina si adeziv, iar pentru parul lung dar care este mai fragil este indicat sa folositi extensiile clip-on.

Pentru a fi siguri ca alegeti extensiile de par cele mai potrivite tineti cont de cateva elemente cheie, si-anume: naturalete, lungime, intensitatea culorii si volumul. In acest fel, veti fi uimita de rezultate si veti impresiona prin frumusetea parului natural.

Extensiile de par de la Zen sunt produse de calitate superioara astfel ca au castigat increderea a mii si mii de doamne si domnisoare de pretutindeni. Inca de la prima atingere veti vedea ca firul de par de extensii  se aseamana foarte bine cu parul natural sanatos, tocmai pentru ca este vorba despre extensii din par natural, deosebit de matasoase si stralucitoare.

De asemenea, trebuie sa acordati atentia binemeritata si adezivului cu care se face prinderea. Specialistii recomanda folosirea unui adeziv non-invaziv pentru a nu risca sa subtieze radacina firului de par, prin substantele toxice emanate, astfel ca aplicarea se face rapid si sigur.

Daca vreti sa arati surprinzator de bine ca orice trecator sa intoarca capul mirat de frumusetea podoabei capilare atunci optati pentru extensiile cu par lung, pentru un efect imediat. Alegeti extensii de doua ori mai lungi decat lungimea parului natural pentru un extra volum Veti observa ca in acest fel il puteti coafa mai usor si bineinteles puteti încerca diverse coafuri, la care pana acum doar ati visat. Puteti sa prindeti parul in codite sau chiar sa il intindeti cu placa, pentru ca nu se va deteriora deloc. 

In functie de culoarea dorita, mergeti pe optiunea lineara sau alegeti sa iesiti din tipare, optand pentru o culoare non conformista. Daca sunteti mai putin indrazneata alegeti culori contrastante cu cele naturale, iar daca va temeti sa faceti o schimbare radicala puteti vopsi extensiile intr-o culoare cat mai apropiata de cea a parului natural.

Principalul avantaj este ca va puteti coafa dupa cum doriti pentru ca aceste extensii cheratina din par natural de la Zen se comporta exact la fel ca si parul cu care sunteti inzestrati de la natura. Cu putina creativitate alegeti culoarea demna pentru o schimbare de look iar daca veti da frau liber imaginatiei cu siguranta veti obtine un efect wow.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.