În pas cum moda și în februarie 2019

Salutare, dragele mele cititoare. Mă gândeam zilele trecute ca acest articol să fie despre ce ținută am putea purta de Valentine’s Day. Totuși, ținând cont că multe dintre noi, inclusiv eu, suntem singure m-am gândit să vorbim despre ce haine putem achiziționa în februarie. În ajutor i-am luat pe cei de la Mahoni.ro, care de când am vorbit ultima oară despre ei au adus produse noi pe site.

Mahoni

Primul produs care mi-a atras atenția este geaca de mai sus. Eu deja am adăugat-o în wishlist. Am făcut asta deoarece temperaturile încep să crească și știu că în scurt timp o voi putea purta ziua. Îmi place foarte mult faptul că are la guler blăniță, care oferă un confort sporit.

Geaca de blugi reprezintă o adevărată comoară vestimentară, deoarece poate fi atât de ușor asortată cu ținutele noastre casual. Am observat că foarte multe persoane consideră că o astfel de geacă poate fi purtată doar cu blugi, dar acest lucru nu este real. Geaca de blugi poate fi asociată chiar și cu fustele tip cloș sau chiar cu pantaloni scurți. Tot ce avem noi de făcut este să luăm în considerare lungimea gecii, deoarece aceasta nu trebuie să depășească lungimea pantalonilor sau a fustei la care alegem să o purtăm.

mahoni

Cel de al doilea produs care mi-a atras atenția este poseta de mai sus. Consider că ea s-ar potrivi de minune cu geaca de blugi aleasă. În plus culorile vii vor transforma orice ținută monotonă în una colorată, fără a fi nevoie de o muncă complicată. Eu am ales-o pentru că m-ar ajuta foarte mult atunci când trebuie să merg la facultate și îmi iau doar agenda cu mine sau atunci când vreau să ies în oraș.

Tot la ea mi-a plăcut foarte mult sistemul de închidere, din câte am putut observa acesta asigură un plus de siguranță. De asemenea nu pot trece peste faptul că această geantă vine cu două compartimente, deci voi avea suficient loc pentru a adăuga telefonul în unul din ele și agenda în celălalt.

mahoni

Așa cum vă spuneam există și posibilitatea de a asocia fustele cu gecile de blug. Un exemplu este fusta de mai sus, care este tip cloș și care cu siguranță este mai lungă decât geaca aleasă mai devreme. Desigur acum depinde și de dorințele voastre, dacă vreți să o asortați cu această geacă sau din contră să apelați la alta. Nu uitați să țineți cont și de asortarea corectă a încălțămintei, dar și a topului la întreaga ținută.

Voi ce părere aveți despre produsele aduse acum la Mahoni.ro?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.