Avantajele colaborarii cu un psiholog online

Daca esti dintre cei care s-au gandit macar o data la optiunea de a solicita serviciile unui psiholog online, poate ca ar trebui sa iti materializezi acest gand. Spun asta pentru ca reprezinta o alternativa avantajoasa la clasica alegere si iti este la indemana. Este o idee ce odata pusa in practica iti va oferi raspunsuri la nenumaratele tale intrebari. De fapt, cu ajutorul specialistului, vei gasi personal raspunsurile in cautarea carora poate te afli. Cert este un lucru, este o metoda practica, eficienta, costurile sunt aceleasi.

Ce avantaje iti ofera colaborarea cu un psiholog online?

Asadar, daca interesul tau este de a urma cateva sedinte eficiente de psihoterapie, afla ca cea online este o metoda aleasa de milioane de persoane la ora actuala. De altfel au fost realizate si studii care au confirmat eficienta acestora. Poate esti una dintre acele persoane care s-ar stanjeni daca ar trebui sa mearga intr-un cabinet propriu zis. Anxietatea si gandul temut de a merge acolo dispar cand alegi serviciile unui psiholog online.

  • Ai parte de servicii complete

Optand pentru acest tip de servicii, ai la dispozitie aceiasi lista de optiuni ca in cazul in care mergi in cabinetul specialistului. Poate fi vorba despre depresie, stres, anxietate, tulburari de personalitate, de somn, timiditate etc. Este vorba despre acelasi numar de sedinte. Nici metodele pe care le aplica expertul nu difera. Asadar, calitatea serviciilor nu este nicidecum influentata.

  • Nu trebuie sa te deplasezi in cabinetul psihologului

Ar trebui sa iei in calcul si faptul ca nu va trebuie sa iti faci mai mult timp in aceasta privinta pentru ca nu mai este necesar sa ajungi la cabinet. Deschizi laptopul, probabil in confortul locuintei, la ora stabilita de comun acord si sedinta incepe.

  • Preturile nu sunt influentate de alternativa online

Nu trebuie sa iti faci griji ca astfel va trebui sa ai la dispozitie un buget mai mare pentru ca preturile nu vor fi diferite. In fapt vei avea parte de mai multe avantaje financiare. Gandeste-te ca ies din calcul cheltuielile pe care le implica deplasarea propriu zisa la cabinet si inapoi. Mai departe, daca nu ai automobil propriu, va trebui sa gasesti un alt mijloc de transport. Ai in vedere toate aceste detalii, care ar putea sa iti influenteze decizia.

De altfel, nici economia de timp pe care o vei face in acest fel nu este de neglijat. Stim cu totii cat de importanta este aceasta resursa si cat de mult incercam sa pretuim fiecare moment, sa profitam de el.

Desigur ca mai sunt si detaliile de ordin tehnic de care trebuie sa te ocupi. Asigura-te ca ai o conexiune foarte buna la internet, pentru a nu fi cazul de intreruperi de sedinte. De asemenea, foloseste un dispozitiv care e capabil de a rula sesiunile video in conditii excelente. Astfel te vei intelege cum trebuie cu specialistul. Ai putea eventual sa faci cateva probe ale dispozitivului inainte de a intra in sedinta cu psihoterapeutul. Intra pe site-ul specialistului Daniel Ivan daca vrei sa beneficiezi de astfel de servicii, in regim online –danielivan.ro.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.