Bekid.ro ne oferă cele mai frumoase casute de joaca pentru copii 2019!

Bine ați revenit pe blogul meu! Astăzi vreau să vorbim despre surprizele pe care le putem face celor mici. Îmi aduc și acum aminte de zilele în care, atunci când eram mică, primeam câte un cadou. Surpriza era și mai frumoasă dacă primeam o jucărie nouă. Așa că acum fac tot posibilul să aflu ce jucării apar nou pe piață, ce magazine pot să îmi ofere cele mai bune prețuri. În felul acesta atunci când voi avea copii voi fi pregătită și voi putea să le ofer tot ce își doresc. De exemplu acum știu de unde pot cumpăra cele mai frumoase casute de joaca pentru copii.

3 casute de joaca pentru copii!

Imediat ce am început să caut căsuțe pentru copii mi-am dat seama că este atât de greu să te oprești la un singur model. Aș spune că cea mai bună soluție este să alegem după preț, dar nici aici lucrurile sunt foarte simple pentru că multe modele au prețuri foarte apropiate. Tocmai de aceea m-am gândit să fac o listă cu trei modele care pe mine pur și simplu m-au cucerit. De asemenea vă recomand să intrați direct pe site și să vedeți toate modelele pentru a fi siguri că ați ales cel mai bun produs.

CASTEL CLASIC

Primul produs care mi-a atras atenția a fost Castelul Clasic, acesta reușește să cucerească inima oricărui copil și să îl trimită în lumea bazmelor și a poveștilor. Fie că vorbim despre o fetiță sau un băiețel cu siguranță această jucărie îl va cuceri. Castelul acesta are o intrare secretă și în plus un topogan pentru ieșirile urgente. Pe mine o astfel de jucărie m-ar cucerii complet deoarece mereu mi-am dorit să am propriul meu topogan. Un astfel de produs este perfect pentru copilașii cu vârste cuprinse între 18 luni și 5 ani. Tot ce avem noi de făcut este să verificăm dimensiunile castelului pentru a fi siguri că micuțul nostru se va putea juca liniștit.

CASUTA DUBLA EDU PLAY

O altă idee perfectă pentru copii este achiziționarea Căsuței duble Edu Play. Aceasta este și mai potrivită mai ales dacă aveți doi copii. În felul acesta nu vor mai exista discuții că nu există suficient spațiu în căsuță pentru ambii copii. În plus cele două căsuțe sunt legate între ele printr-un frumos culoar. Dacă vorbim despre copii mai mari atunci puteți să vă distrați împreună asamblând căsuța. Totul devine o joacă de copii cu acest set, mai ales că întreg pachetul vine așezat în 4 cutii. Acum aveți șansa de a vă distra alături de cei mici și să construiți împreună viitorul lor loc de joacă. Trebuie doar câteva ore libere și puțină îndemânare.

CORT DE JOACA PENTRU COPII PIRATI

Dacă aveți un copil pasionat de pirați atunci Cortul de joacă pentru copii pirati este cea mai bună soluție pe care o aveți. Este foarte simplu de instalat și de mutat dintr-un loc în altul. Le oferă șansa copiilor de a se simți într-o barcă pentru pirați și de a crede că au pornit într-o aventură spectaculoasă. De asemenea spațiul este foarte mare, deci copii își vor putea aduce cu ei diverse jucării astfel în cât timpul să treacă mult mai rapid. Micuța copertină le v-a asigura un loc al lor ascuns, un loc în care vor putea plănui noua aventură.

De unde putem achiziționa casute de joaca pentru copii în 2019?

Printre site-urile care m-au impresionat cel mai mult de numără și bekid.ro. Aici am avut ocazia de a descoperi un mic paradis pentru copii. Mai pe scurt de pe acest site putem achiziționa toate produsele de care are nevoie un copil. Putem adăuga în coșul de cumpărături: pătuțuri copii, biciclete, căsuțe, mobilier, decorațiuni și multe altele. Cu doar câteva click-uri putem schimba aspectul casei noastre și putem crea un spațiu potrivit pentru cel mic.

Toate căsuțele pentru copii din pozele de mai sus sunt de pe site-ul lor. dacă intrați pe site-ul lor veți putea afla ce dimensiuni au fiecare, pentru ce vârste sunt recomandate, dar și multe alte detalii. De asemenea veți putea ce reduceri au produsele și să îl alegeți pe cel care se potrivește cel mai bine cu nevoile voastre.

Adresa:
SC ADA ONLINE SRL
Sediu Social: Municipiul Sebes, Loc Petresti, Str 1 Mai, Nr 308, Parter, Jud Alba

Program de lucru:
Luni-Vineri intre orele 08.00 – 16.00

Email : comenzi[@]bekid[.]ro ( timp de raspuns maxim 1 zi lucratoare ) 
Email : office[@] bekid[.]ro ( reclamatii, etc ) 

Call-Center: 0376448029

Date de contact bekid.ro

De ce să alegem bekid.ro?

Eu l-aș alege datorită numărului foarte mare de persoane care îl recomandă. Dacă ne uităm puțin peste paginile lor de socializare observăm clienți mulțumiți de serviciile prestate. De asemenea eu apreciez foarte mult și că nu șterg review-urile negative, din contră le lasă pentru a se vedea că și ei sunt oameni și pot greși, dar că fac tot posibilul să remedieze problemele apărute. Dacă lansăm o scurtă căutare pe google după bekid.ro vom putea vedea recenziile de pe google, dar și de pe alte site-uri care se ocupă cu așa ceva.

De asemenea îmi place că au niște politici de retur și garanție foarte accesibile. Pentru că vorbim de lucruri achiziționate pentru cei mici cu toții ne dorim ca ele să fie de calitate și să ajungă la noi în condiții cât mai bune. Cei de la Bekid.ro se asigură că acest lucru este posibil și că micuții noștri se vor putea bucura de produsele cumpărate. De asemenea la fiecare produs în parte este menționată și data de livrare, desigur dacă comanda este plasată în timpul menționat.

Voi ce părere aveți despre acest site și despre produsele comercializate de el?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.