Două filme pe care vreau să le văd în 2019

Pentru că am început seria de seriale m-am gândit să vă povestesc câte puțin despre două filme pe care abia le aștept. Nu știu cum sunteți voi, dar eu iubesc să urmăresc ce filme vor apărea în curând și apoi să îmi fac timp să le văd. Din păcate de foarte puține ori găsesc și ocazia de a le vedea la cinema, dar spre bucuria mea mereu le văd pe internet.

Printre filmele pe care ador să le văd se numără și animațiile. Pur și simplu îmi amintesc de perioada copilăriei și îmi permit să visez mai mult. În plus ele nu sunt sângeroase, ci mai mult romantice și de acțiune. Astăzi filmele pe care vi le voi prezenta vor intra în această categorie, dar poate pe viitor voi face și despre alte categorii.

REGATUL DE GHEAȚĂ 2 – FROZEN 2

Trebuie să vă mărturisesc că acest trailer m-a cucerit complet încă de când l-am văzut. Este total diferit față de teaserele pe care le vedem de obicei, mai ales că nu ne oferă mici spoilere. Mai pe scurt ne lasă să descoperim de unii singuri ce se va întâmpla. În acest moment nu știm încotro ne va duce povestea, cu ce probleme se vor confrunta personajele noastre și desigur ce personaje noi vom întâlni. Cert este că vom avea parte de aventură și de peripeții.

Oare scumpi noștri eroi vor pleca să afle ce s-a întâmplat cu părinții Elsei și ai Annei sau oare îi vor salva? Încă nu se știe, vom afla probabil pe parcurs sau pe 22 Noiembrie 2019 atunci când este Premiera.

Aladdin

Un alt film pe care îl aștept cu un foarte mare interes este Aladdin. Spre deosebire de Frozen 2, de această dată știu în ce va consta acțiunea și cel mai probabil voi fi mai greu de impresionat. Eu am crescut cu acest film, l-am văzut de cred că cel puțin 4 ori și l-aș mai vedea de zeci de ori. Tocmai de aceea orice reinventare a lui înseamnă o mare bucurie pentru mine. Văzând trailerul mi-am dat seama că la acest film cu siguranță s-a muncit și va avea succes.

Voi ce filme așteptați să apară anul acesta? Ce preferați filmele noi sau filmele voi reinventate?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.