Recomandări de seriale : Kalp Atisi (Bătăile inimii)

Salutare, dragele mele cititoare! Pentru că de foarte multe ori observ pe grupuri postări cu temele „Ce seriale vă plac? Ce seriale mai urmăriți? Ce seriale îmi recomandați?” m-am gândit să fac o categoria cu recomandări de seriale. În plus vă voi lăsa și câteva informații cu privire la modul în care le puteți și voi urmări complet gratuit, direct de acasă.

Astăzi voi începe recomandările cu serialul pe care îl urmăresc și eu. Numele lui este Kalp Atisi, iar la noi în țară l-am găsit și sub numele de „Bătăile Inimii”. Am început să îl vizionez cu câteva zile înainte de sesiune, dar din cauza stresului și a examenelor am renunțat la el. De astăzi voi reveni la el și chiar sper să vă atrag și vouă atenția. Trebuie să vă menționez că înainte de a îl vedea mai urmărisem și promo-uri de pe youtube și încă de atunci mă cucerise.

Kalp Atisi – BĂTĂILE INIMII

sursa: Youtube

Serialul spune povestea lui Eylül Erdem (Öykü Karayel), o liceană care are o relaţie de prietenie cu profesorul ei, Ali Asaf Denizoğlu (Gökhan Alkan). Cei doi sunt despărţiţi de conjuncturi, iar peste câţiva ani se reîntâlnesc pe holurile aceluiaşi spital, ambii fiind doctori.

Sursa: https://despreseriale.online

Toti i-au spus că nu o să reușească nimic în viață, propriul tată a aruncat-o ca pe un „produs care nu îndeplinește standardele”. Bunica însă nu a lăsat-o să se piardă, a făcut totul ca domnișoara să se înscrie la școală și să învețe ca să devină cineva în viață. Numele ei este Eylul și încă de mică a învățat să piardă, dar și să nu aibă încredere în bărbați.

Viața ei s-a schimbat în momentul în care l-a întâlnit pe Ali Asaf, cel mai chipeș profesor din școală. El a făcut-o să își dorească mai mult de la viața ei, dar și să decopere câteva din minunile medicinei. Din păcate în viață lucrurile nu sunt tocmai cum ne propunem și viața ajunge să îi despartă pe cei doi.

Anii au trecut și Eylul a crescut, a devenit o frumoasă doctoriță, iar pentru a putea afla adevărul despre moartea bunicii sale va trece peste orice obstacol. Ce se va întâmpla însă atunci când în viața ei se va reîntoarce trecutul? Va putea ea să accepte puterea dragostei sau povestea ei va avea un sfârșit tragic.

Ce vă pot spune eu despre acest serial?

Pe mine m-a captivat. Mereu am iubit serialele cu și despre medicină, dar acesta reușește să te țină cu sufletul la gură. Detaliile și problemele medicale sunt de fiecare dată combinate cu problemele inimii. Nici amuzamentul sau intriga nu lipsesc din această poveste.

Serialul are 28 de episoade și toate pot fi vizionate pe internet. Este suficient să căutați după „Bătăile inimii” sau după „În ritmul dragostei” pentru a le putea vedea. Nu uitați să instalați Adblock pentru a scăpa de reclamele enervante.

Ați văzut acest serial? Ce părere aveți despre el?

2 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.