Oferă cadou cele mai frumoase agende!

Hey! Nu știu cum sunteți voi, dar eu sunt foarte uitucă. Pur și simplu dacă nu îmi notez ceva în agendă mai mult ca sigur voi uita să îl fac. Tocmai de aceea printre lucrurile care nu îmi lipsesc niciodată din geantă se numără și frumoasa mea agendă. Singura mea problemă este că de foarte multe ori agenda se arată neîncăpătoare în fața numărului enorm de informații pe care îmi doresc să le salvez. Acesta a fost și motivul pentru care am început să caut online cele mai frumoase si de calitate agende.

La început cumpăram cele mai ieftine agende și nu mă interesa calitatea lor. Acum însă lucrurile s-au schimbat, prefer să dau un ban în plus și să am un lucru de calitate care să mă țină mult timp. Probabil vă întrebați ce le face așa de speciale pe aceste agende de costă atât de mult. În primul rând coperta lor este din piele naturală ceea ce înseamnă că nu vei rămâne cu ea în mână după o lună de la achiziționare. De asemenea chiar și foile sunt de o calitate cu mult superioară celei folosite la crearea agendelor clasice.

Ce agende le putem oferi celor dragi cadou?

Primul produs pe care l-aș oferi eu cadou este Agenda datata 2019 Netto, bordo, Unika. O puteți vedea în imaginea de mai sus, eu am fost cucerită de culoarea ei, dar și de sistemul de prindere. Trebuie să vă mărturisesc că până acum nu am mai întâlnit un astfel de sistem și consider că este foarte util. De ce este util? Pentru că agenda are și câteva buzunărașe în care putem adăuga obiectele importante pentru noi. Ei bine dacă închiderea este una proastă atunci cu siguranță vom avea de suferit. Având însă modelul de mai sus ne vom putea bucura de calitate.

Dacă persoana căreia vreți să îi faceți un cadou deține un restaurant, un hotel sau urmează să se căsătorească atunci ar trebui să apelați la o Carte de onoare, Prestige, Unika. Aceasta va atrage toate privirile și va reprezenta un cadou perfect. În plus trebuie să vă mărturisesc că va fi păstrată ani de zile de sărbătorit, care cu fiecare ocazie își va aminti de tine. Vorbim despre un design unic și extravangant, care ne amintește de palate și regi.

De unde și de ce ar trebui să achiziționăm agende?

Eu vă recomad să apelați la kalamos.ro pentru a primi cele mai frumoase și de calitate agende. Pe acest site produsele sunt realizate pentru a mulțumi clienții și pentru a le asigura mulți ani de folosire. Toate agendele de pe acest site sunt realizate din piele, ceea ce le oferă o calitate mult mai ridicată față de cele realizate din carton. În plus la fiecare agendă în parte este trecut materialul din care sunt realizate foile care o alcătuiesc, numărul acestora, dar și culoarea lor.

Un alt lucru care m-a atras la acest site este că permite personalizarea agendelor. Asta înseamnă că fiecare dintre noi își poate crea agenda lui unică. Eu deja mă gândesc să dau comandă de o agendă personalizată pentru Notitele Ionelei. În felul acesta voi avea ocazia de a mă simți mândră de blogul meu, dar și de a îl promova mai mult. Nu știu dacă ați observat, dar atunci când o persoană din jurul nostru are un produs nou, unic, avem tendința de a reține ce scrie pe el sau cum a fost personalizat. Tocmai de aceea consideră că o agendă cu blogul meu pe ea nu va face decât să mă ajute.

De asemenea acest site ne pune la dispoziție o garanție destul de mare pentru produsele achiziționate. În felul acesta avem certitudinea unor produse de calitate, care vor rezista mult timp. Un alt lucru pe care l-am observat este că oferă transport gratuit pentru o foarte mare parte din produsele pe care le comercializează. Spun o mare parte deoarece ei nu ne oferă doar agende, ci și multe alte produse care ne sunt de ajutor la birou sau chiar în viața de zi cu zi. Tot ce avem noi de făcut este să le descoperim și mai apoi să le acordăm o șansă. Nu uitați să verificați dacă produsele pe care vreți să le cumpărați sunt ediție limitată, asta înseamnă că trebuie să vă grăbiți pentru a fi siguri că veți găsi produsul pe stoc.

Telefon: +40 727 449 229
 E-mail: comenzi@kalamos.ro

Date de contact kalamos.ro.

Ce părere aveți despre aceste agende? Voi ce modele ați oferi cadou?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.