Recomandări muzică : Melodii Turcești

Salutare, dragele mele cititoare! Dacă ieri vă povesteam despre filmele și serialele pe care îmi doresc să le vizionez, azi vreau să vă recomand câteva melodii turcești care m-au cucerit. Nu știu dacă de vină este atracția mea spre turcă sau faptul că prin fiecare melodie cântăreții ne transmit foarte multe stări. De asemenea la melodiile pe care le-am decoperit văzând seriale o să vă las și numele acestora.

PERA – AGLA (KARA SEVDA – DRAGOSTE INFINITĂ/DRAGOSTE NEAGRĂ)

O melodie cât o mie de cuvinte, dacă pot spune așa. A fost una dintre melodiile care m-au cucerit încă din primul moment în care le-am ascultat. Nu știu de ce, dar pur și simplu prefer să ascult melodia din Kara Sevda și nu pe cea oficială, mă ajută într-un fel să retrăiesc acele momente. Despre serial vă voi poveste mai multe într-un nou articol „Recomandări Seriale”, este mult prea frumos pentru a îl lăsa doar aici și dacă aș începe să vorbesc despre el nu m-aș mai putea opri.

Toygar Işıklı – Hayat Gibi (Kuzey Guney – Inimă de frate)

Trebuie să vă mărturisesc că am descoperit această melodie înainte de a vedea și serialul Kuzey Guney. Pur și simplu mi-a apărut la recomandate pe youtube și în acele momente nici nu m-am gândit că video-ul din spatele ei ar putea fi făcut după un serial. Mai apoi tot youtube m-a ajutat să descopăr și serialul. Pe acestea nu l-am văzut tot deoarece nu avea subtitrate în acea perioadă și eu nu aveam timp să îl văd fără traducere. Oricum melodia este excepțională, chiar dacă este una tristă.

Model – Mey Sözleri (Kiralik Ask – Prețul Dragostei)

Ultima melodie prezentată astăzi este cea de mai sus. Este o melodie despre puterea dragostei, care te captivează de la prima notă. Pe aceasta am descoperit-o cu ajutorul serialului Kiralik Ask, o comedie spectaculoasă care te ține cu sufletul la gură și despre care vă voi vorbi în curând. Această melodie se află în playlist-ul meu cu melodii preferate, deoarece reușește să mă calmeze seara.

Voi ce modelodii ascultați? Melodiile de mai sus se numără printre favoritele voastre? Despre ce serial din cele de mai sus vreți să vă povestesc prima oară?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.