Recomandări Seriale : Sen Anlat Karadeniz (Spune-mi tu, Marea Neagră)

Așa cum v-am promis, astăzi vă voi povesti despre două seriale. Dacă primul v-a plăcut acesta vă va cuceri. Nu este genul acela de seriale turcești romantice, ci mai bine spus o poveste pe care din păcate o întâlnim zi de zi la televizor. Numele serialului este Spune-mi tu, Marea Neagră, un titlu cu o puternică rezonanță, mai ales dacă avem în vedere trecutul negru care o doboară zi de zi pe protagonistă.

Sen Anlat Karadeniz – Spune-mi tu, Marea Neagră

Spune-mi tu, Marea Neagră este despre Nefes Zorlu (İrem Helvacıoğlu), o tanara care a fost vanduta ca mireasa unui bogat. După 8 ani, singurul lucru bun în viata lui Nefes este fiul ei, Yiğit. Nefes a incercat să scape de soțul ei Vedat Sayar de nenumarate ori, insa fara rezultat. Totul se schimba cand il intalneste pe Tahir Kaleli (Ulaş Tuna Astepe)

sursa: https://despreseriale.online

Este petrecere mare la casa lui Vedat, dacă ai privi din afară nu ai vedea decât un soț iubitor, o soție timidă și respectuoasă și un micuț copilaș. Totul pare perfect în această familie, petrecerii au loc destul de des, dar nimic nu este adevărat. În spatele zâmbetului cu care se înarmează Nefes ori de câte ori Vedat are oaspeți se ascund durerea și teroarea. Nici fiul lor, Yigit, nu mai este străin de coșmarul prin care trece mama sa și ar face totul pentru ca ea să numai verse nici o lacrimă, din păcate însă este prea mic pentru a avea un punct de vedere.

Tahir este omul care spune lucrurilor pe nume, care încearcă să vadă adevărul și nu doar masca pe care o ascund oamenii. El este cel care observă vânătăile de pe mâinile lui Nefes și intră la bănuieli. Nu știe însă că faptul că doar a atins mâna tinerei o va costa pe aceasta foarte mult. Totuși acest incident trezește în Nefes dorința de a pleca departe cu fiul său, așa că atunci când nimeni nu se așteaptă se ascunde în portbagajul mașinii lui Tahir. Pentru că adoarme fata se trezește cât deja aproape ajunseseră la casa băiatului, iar de aici începe și povestea noastră.

Ce vă pot spune eu despre acest serial?

În primul rând că îți schimbă percepția despre lume, te face să te gândești mai mult la cei din jur. Să începi să observi dacă oare vânătăile ălea care apar periodic sunt semnul unui abuz sau al neatenției. De asemenea, din câte știu eu, serialul nu a fost difuzat la noi în țară. Tocmai de aceea dacă vă doriți să îl vedeți cel mai bine este să îl căutați online.

Eu urmăresc serialul direct în Turcia și pot să vă mărturisesc că sezonul 2 este mult mai palpitant decât a fost primul. De asemenea în momentul în care scriu acest articol serialul nu s-a terminat și nu se știe dacă va exista și sezonul 3.

Ce părere aveți despre acest serial? V-am atras atenția?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.