Recomandări filme: Evim Sensin (Casa/Căminul meu eşti tu)

Aşa cum am promis azi vă mai prezint un film de succes, Evim Sensin este numele lui. La fel ca şi Su ve Ateş şi acest film poartă semnătura lui Ozcan Deniz şi reuşeşte să te cucerească cu fiecare minut care trece. Povestea este una dureros de frumoasă, vorbim despre un film care cu greu reuşeşte să nu cucerească inimi şi suflete.

Evim Sensin ~ Casa/Căminul meu eşti tu

La fel ca mai toate filmele realizate de Ozcan Deniz şi acesta începe brusc şi dramatic, iubirea loveşte fix în acel moment în care ne aşteptăm mai puțin şi apoi reuşeşte să mistuie totul în jurul ei.

Leyla este primul personaj cu care facem cunoştință. După un an de relație aceasta a aflat că bărbatul de lângă ea este căsătorit şi are doi copii. Despărțirea nu este una tocmai plăcută, fata ajungând la spital în urma unei lovituri aplicate de bărbat. Totuşi ea găseşte puterea de a merge la soția celui pe care îl iubea ca să îi spună adevărul.

fragmentul este in engleza, deoarece nu l-am gasit in romana

Tot în perioada asta se întâlneşte pentru prima oară cu Iskender. Chiar dacă în fața lui ea pare o fată nebună flăcările deja aproape s-au aprins. Iskender este o persoană care pune mereu binele celorlalți în fața binelui lui. Încă de mic a fost învățat ce înseamnă abandonul şi acum nu ar vrea să o piardă pe această fată nebună.

La fel ca în orice altă poveste fericirea întâmpină numeroase piedici. În primul rând vorbim despre faptul că ea este fiica şefului de şantier, iar el este un simplu muncitor. Apoi apare uitarea. Oare ce poți face atunci când mintea ta începe să se reseteze? Ce poți face atunci când toate amintirile tale frumoase încep să dispară?

Ce părere am eu despre acest film?

https://youtu.be/ICJyCkAylic
Aici este tot filmul subtitrat. Dacă el va fi şters de pe youtube vă recomand să îl căutaţi pe google.

Din nou trebuie să mărturisesc că filmele realizate de Ozcan Deniz sunt printre cele mai reuşite. Ele transmit emoții, te fac să trăieşti fiecare clipă alături de personaje. În plus trebuie să mărturisesc că actorii sunt aleşi foarte bine, se poate observa acea chimie dintre ei.

Pe mine filmul m-a cucerit, a reuşit să mă facă să trec de la fericire, la tristețe în doar câteva minute. Nu cred că există un alt film care să redea mai bine dragostea adevărată.

Ați văzut acest film? Dacă da, ce părere aveți despre el?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.