Recomandări filme: Su ve Ates (Apă şi Foc)

„Nu există coincidențe. Dacă e dat să se întâmple, se întâmplă. Toate astea au fost menite să se întâmple şi aşa a fost. Focul a întâlnit apa. Dar nici apa nu s-a evaporat, nici focul nu s-a stins. Flăcările au înghițit tot oraşul. Tot ce au simțit a fost durere. Şi ce durere …”

Su ve Ates ~ Apa si Foc

Bine ați revenit pe blogul meu, dragi cititori. Articolul de astăzi este despre un film pe care l-am văzut deja de patru ori, dar pe care l-aş mai vedea de încă 10. Numele lui este Su ve Ates, iar noi îl găsim sub denumirea „Apă şi foc”. Nu cred că puteam face o descriere, a acestui film, mai frumoasă decât cea realizată de Ozcan Deniz.

Su ve Ates ~ Apă şi Foc

O fată tânără și frumoasă se îndrăgostește fără să-și de-a seama de un bărbat enigmatic care ii sucește mințile. Ea rămâne gravidă și un șir de evenimente neplăcute încep să se petreacă în jurul celor doi care vor fi nevoiți sa treacă prin apa și foc.

Sursa: filmeonline.biz

Povestea este mult mai captivantă, totul începe destul de haotic, observăm o tănără ~Yagmur, care fuge de un bărbat. Urmărirea nu se termină prea bine deoarece fata este lovită de o maşină. Imediat după revenit în prezent şi ne este introdusă prima descrierea din acest articol. Observăm că întregul film se va baza pe acțiunea cărții „Su ve Ates”, dar oare unde începe ficțiunea şi unde se termină realitatea?

Vă las un fragment în engleză, din păcate nu l-am găsit în română.

Yagmur este o tânără naivă, care şi-a dorit un singur lucru : Să nu stea pe locul de la geam în avion, dar soarta îi pregătea o mare surpriză. Chiar lângă locul în care a fost mutată, pentru câteva minute, se afla el bărbatul care îi va schimba viața.

Haşmet este un bărbat care încearcă să fugă de sentimentul de vinovăție, să scape de amintirea crimei pe care a comis-o. Tocmai când credea că nimic nu îl mai poate salva a întâlnit-o pe ea. Totuşi de trecut nu poți scăpa, mai ales dacă eşti capul mafiei şi eşti responsabil de viețile a zeci de oameni.

Aici aveți tot filmul subtitrat. Dacă el va fi şters de pe youtube puteți să îl căutați pe google.

Iubirea lor a fost una sinceră, iar copilaşul pe care Yagmur îl poartă în pântece, cel mai frumos cadou. Ce se întâmplă însă atunci când Yagmur află adevărul despre „Kemal” şi când familia acestuia decide că ar fi mai bine ca acest copil să nu se nască?

Părerea mea despre film

Sincer este filmul care mă ține cu sufletul la gură chiar şi acum. Este povestea pe care aş vedea~o de mii de ori. Aş da orice să citesc şi cartea după care este făcut filmul, dacă ea există desigur. Sunt sigură că nu aş putea-o lăsa jos din mână până la final.

Ați văzut acest film? Dacă da, ce părere aveți despre el?

Pentru vizionarea mai confortabilă a acestui film, vă recomand să vă cumpărați un hanorac de calitate.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.