Acestea sunt secretele vedetelor! Cum reușesc celebritățile să slăbească și cum le poți fura trucurile?

Toată lumea își dorește un corp sănătos și, adesea, vedetele par a avea corpul perfect. Departe de a fi acesta cazul, faptul de a avea o greutate în limitele normale este un lucru lăudabil și un obiectiv pentru care ar trebui să lupți. Știm însă cu toții că, în timp ce unii pot mânca orice și oricât fără a se îngrășa, alții au mai mult de luptat pentru a ajunge la o siluetă sănătoasă. Nici celebritățile nu sunt scutite de acest efort. Iată mai jos care sunt secretele care le-au ajutat pe câteva dintre ele să ajungă la o greutate sănătoasă.

Secretele vedetelor pentru o siluetă perfectă:

  1. Ia-o încet, dar fii perseverentă

    Nu te aștepta să vezi rezultate după doar câteva zile de dietă. Mâncarea sănătoasă ar trebui să devină un stil de viață. De exemplu, lui Khloe Kardashian i-a luat un an și jumătate să își atingă obiectivul de a pierde 59 de kilograme. De ce? A făcut exerciții cu regularitate, dar nu a vrut să renunțe la alimentele care îi aduceau bucurie.

Probabil că această perioadă ți se pare prea lungă. Adevărul este că e o idee foarte bună să îți permiți să te adaptezi la o rutină de alimentație și exerciții fizice care este sănătoasă. Este mai bine și să îi permiți corpului tău să se schimbe treptat, deoarece șansele să nu te îngrași dublu sunt mult mai mari.

2. Metode creative de a face exerciții fizice

Nimeni nu este prea ocupat pentru a-și face timp pentru exerciții. Multe celebrități au scăpat de kilogramele dobândite în timpul sarcinii în timp ce făceau exerciții cu bebelușii. Pentru 45 de minute pe zi, ia bebele cu tine și fă genuflexiuni, abdomene, și alte astfel de exerciții în timp ce îți legeni copilul.

3. Liposucție

Unele vedete sunt bănuite că ar fi apelat la liposucție pentru a scăpa de kilogramele în plus. Totuși aceasta ar trebui să fie ultima variantă pe care trebuie să o iei în considerare. Dacă ai încercat un stil de viață sănătos și ai făcut exerciții, și încă ai depozite de grăsime care nu dispar, atunci poți vorbi cu un medic în vederea operației de liposucție.

La ce rezultate să te aștepți? Iata ca, prin metoda de liposucție se îndepărtează grăsimea în plus dintr-o zonă a corpului. Prin această procedură poți ajunge să îți îmbunătățești forma corpului. Trebuie însă să ai în vedere că aceasta este o operație care necesită analize în prealabil,precum și o perioadă de recuperare. Nu este deci cea mai ușoară metodă de a slăbi, așa cum cred multe persoane.

4. Mișcă-te mai mult, pe lângă exerciții

Ai putea pur și simplu să mergi pe jos mai mult decât de obicei. Jessica Simpson a umblat între 8000 și 10000 de pași zilnic, asta pe lângă exercițiile de rezistență de 45 de minute pe care le făcea de 3 ori pe săptămână. A reușit astfel să scape de kilogramele post-sarcină. Chiar dacă faci muncă de birou, poți găsi metode creative de a face mai multă mișcare chiar la birou.

5. Nu fii prea radicală în privința mâncării

Mâncarea trebuie să rămână în continuare un motiv de bucurie în viața ta, o sursă de energie și de voie bună. E ok să ai pofte și să ți le satisfaci din când în când. Încearcă să renunți la alimente care nu îți fac bine, dar permite-ți să trișezi din când în când. Mai mult, nu te pedepsi pentru că ai mâncat ceva ce „nu trebuia”. Sentimentul de vinovăție nu te va motiva să continui dieta, ci te va descuraja.

6. Învață să te relaxezi

Christina Aguilera a declarat că Reiki, o practică asiatică antică, a ajutat-o să slăbească. Motivul este acela că a ajutat-o să nu se panicheze. Stresul te face să mănânci necontrolat, dar dacă înveți cum să fii mai relaxată, poți să ai rezultate mai bune în ceea ce privește efortul tău de a pierde în greutate.

7. Fă-o pentru tine și doar pentru tine

Nu încerca să slăbești pentru alții. Dacă tu nu te simți rău în corpul tău, și nu riști să dezvolți boli din cauza greutății tale, atunci nu e cazul să încerci să te schimbi pentru altcineva. Atunci când o faci pentru că așa vrei tu, nu vei lăsa pe nimeni să te convingă contrariul și vei fi și mai bucuroasă de rezultatele pe care le vei obține.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.