Modele de incaltaminte dama 2019!

Salutare, dragele mele! Pentru că printre lucrurile pe care ador să le cumpăr se numără și încălțămintea m-am gândit să vă arăt câteva modele pe care vreau să le cumpăr anul acesta, dar și pe cea care deja este în drum spre mine. Indiferent de ținuta pe care vrem să o creăm sau de evenimentul la care vrem să mergem încălțămintea este obligatorie. În plus aceasta trebuie să se asorteze la perfecție cu restul hainelor pentru ca ținuta să fie de succes.

Tocmai de aceea nici eu nu mă pot opri din cumpărarea de încălțăminte, parcă mereu apare câte un model nou. Bine, nu pot să nu recunosc, că în 2019 au apărut atât de multe modele de pantofi dama cu toc frumoase în cât alegerea uneia singure este o adevărată problemă. Pentru a putea face cumpărături cât mai plăcute este foarte important să alegem și un site cu produse de calitate. Eu acum am ales trendaffair.ro deoarece la ei am descoperit cele mai frumoase perechi de pantofi.

Ce modele de incaltaminte mi-au atras atenția?

Prima pereche care m-a cucerit este cea de mai sus, primul lucru care m-a atras la ea este catifeaua. Acest tip de încălțăminte mi se pare cea mai accesibilă și cea mai elegantă. Este o reală plăcere să asociezi o astfel de pereche de pantofi cu toc la o ținută se seară elegantă. Dacă și rochia este din catifea sau dacă modelul este unul realizat cu dantelă atunci rezultatul este unul mirific. Nu putem să trecem nici peste modelul creat cu pietricele, care reușește să completeze perechea de pantofi și să îi ofere o notă diferită.

Consider că din garderoba unei femei care se respectă nu trebuie să lipsească perechile de stiletto lac. Culoarea trebuie aleasă în funcție de ținutele pe care le avem deja, dar și de culorile pe care le deținem. Eu de această dată am ales din listă perechea de stiletto albastră. Această culoare se numără printre nuanțele pe care nu le dețin și pe care mi le doresc foarte mult. În plus anul acesta am adăugat pe lista mea de dorințe o rochie care se potrivește de minune cu această pereche și pe care sper să o pot purta la o nuntă în vară.

De asemenea nu pot rezista tentației de a adăuga pe lista mea de dorințe pantofii din piele si lac. Am observat că aceștia au o rezistență mai mare și tocmai de aceea de câte ori pot îi adaug în coșul de cumpărături. Așa cum puteți vedea și voi de această dată am mers pe culoarea negru. Am făcut asta deoarece o astfel de pereche merge la orice rochie și reprezintă o soluție rapidă pentru orice ținută. Tot ce aș avea eu de făcut este să aleg mărimea potrivită.

Ce pereche de incaltaminte am ales in final?

Așa cum vă spuneam și mai sus nu am rezistat tentației de a cumpăra o pereche de pantofi de la trendaffair.ro. De ce doar una? Pentru că încerc să nu folosesc toți banii pe cumpărături online. Acum că nu îmi reușește este o altă problemă. Totuși sper să pot rezista tentației de a cumpăra mai mult de o pereche de încălțăminte pe lună.

Ca orice femeie care se respectă m-am uitat la trei perechi și am ales-o pe cea de a patra 🙂 . Nu știu cum fac, dar mereu pățesc asta. Mereu fac o listă cu produse care îmi plac și mai apoi aleg alt produs. De această dată m-am oprit la o pereche de stiletto negri cu fundita pe care o puteți vedea mai sus. Mi-a plăcut tocmai fundița de la ea și tocmai de aceea nu am rezistat tentației de a plasa comanda. Spre norocul meu plasarea comenzii a fost foarte simplă și tocmai de aceea acum abia aștept să vină coletul.

TREND AFFAIR
Str. Penes Curcanul, nr. 19, loc. Sebes, jud. Alba

Luni – Vineri: 9 – 18
info@trendaffair.ro
Telefon: +40 730 634 242

Date de contact: trendaffair.ro/

Mai multe detalii despre trendaffair.ro puteți descoperi pe conturile lor de Instagram și Facebook!

Ce părere aveți despre aceste modele?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.