De 8 Martie oferă cele mai bune parfumuri!

Dragii mei, pentru că mâine este Ziua Femeii m-am decis să fac o listă cu câteva parfumuri care pot fi oferite femeilor din viețile noastre. Așa cum deja știți iubesc să caut ce parfumuri au apărut nou pe piață, ce parfumuri sunt la promoție. Fac acest lucru deoarece consider că parfumurile sunt cele mai sigure cadouri, foarte rar reușești să găsești o persoană care să nu adore parfumurile sau care să nu își dorească unul nou.

Pentru ca acest lucru să fie însă aplicabil trebuie să cumpărăm parfumuri din surse sigure. Nici o femeie nu adoră un parfum care este mai mult apă, decât parfum și al cărui miros dispare după primele 10 minute. Eu cumpăr parfumuri de pe Notino.ro, aceștia mereu mi-au oferit parfumurile de care aveam nevoie și de fiecare dată au fost de calitate.

Ce parfumuri putem oferi de Ziua Femeii?

Parfum

Trebuie să menționez că aceste parfumuri se află în oferta pentru Ziua Femeii. Mai pe scurt dacă faceți comanda de 8 Martie și veți folosi codul:

women8ro

veți beneficia de o reducere de 8%. Această reducere nu se aplică la produsele aflate deja la reducere sau lichidare de stoc.

Notino

Nina Ricci Nina este primul parfum care mi-a atras de această dată atenția. Culoarea lui îmi aduce aminte de iubire, de pasiune și chiar sunt foarte curioasă cum miroase. În plus combinația dulce-amară deja m-a făcut să mi-l doresc. Eu aș merge pe cea mai mică versiune, cea de 30 ml, pentru a putea vedea cum miroase și dacă mi se potrivește. Vouă vă recomand să alegeți fie un parfum mai mare, fie mai multe parfumuri mici.

Notino

Parfumul Carolina Herrera 212 Sexy a ajuns pe lista mea de dorințe după ce am observat promoția pe care o au cei de la Notino la produsele Carolina Herrera 212, dar mai multe vă las să aflați singuri. Parfumul arată foarte original, sincer este prima oară când observ o astfel de sticlă de parfum. Despre miros nu mă pot pronunța, deoarece nu am avut ocazia de a îl încerca.

Notino

Pentru Ziua Femeii, un alt cadou perfect este parfumul Armani Sì Passione. Acesta reprezintă un cadou elegant și atractiv. Mie cel mai mult mi-a plăcut culoarea lui, dar și faptul că poartă semnătura Giorgio Armani. Am mai încercat parfumuri de la acest brand și până acum nu m-au deranjat. Știu că poate prețul pare unul mare, dar eu zic că merită sacrificiul.

De ce să luăm cadourile de pe Notino.ro?

Pentru că pe acest site găsim calitate, dar și foarte multe promoții și oferte. De foarte multe ori ofertele apar direct pe pagina produsului, dar dacă vrem să vedem exact ce oferte există putem intra în categoria special creată pentru acestea. Acolo ni se oferă toate detaliile de care avem nevoie pentru a putea plasa cu succes comanda.

De asemenea ei ne oferă șansa de a personaliza parfumurile, prin inscripția de mesaje speciale. În felul acesta vom oferi un cadou personalizat, iar acea sticlă va aduce și mai multă bucurie. Opțiunea aceasta vă apare direct pe pagina parfumului, unde veți putea vedea și unde apare mesajul vostru.

Un alt lucru care îmi place la acest site este că permite ambalarea parfumului într-o spectaculoasă cutie de cadouri. În felul acesta nu mai trebuie să căutați o plăsuță sau o cutie care să se potrivească cu cadoul, ci o veți primi direct prin curier. În plus suma pe care o plătiți pentru acest serviciu este destul de mică.

Ce părere aveți? Voi ce cadouri oferiți mâine?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.