Clipe de răsfăț în fiecare zi a săptămânii!

Salutare, dragele mele și bine ați revenit pe blogul meu! De când am început semestrul 2 al primului an de facultate m-am simțit tot mai obsită, chiar dacă în teorie în fiecare săptămână avem 3 zile libere. Pur și simplu cursurile, seminariile și temele mă extenuează. Pentru că vreau să mă pot relaxa în fiecare seară după ce vin de la cursuri/seminarii am decis să mă uit din nou după fotolii cu masaj. Dacă vă mai amintiți v-am mai povestit despre această dorință a mea și în alte articole, dar cu toate acestea încă nu am reușit să o transform în realitate.

De ce îmi doresc un astfel de fotoliu? Deoarece mereu am iubit fotoliile de masaj din mall. Sunt sigură că și voi știți acele fotolii, așezate de obicei într-un loc vizibil, care funcționează prin introducerea unei bancnote. Cu cât îți dorești mai multe minute de răsfăț, cu atât trebuie să scoți mai mulți bani. Acest lucru la început a fost benefic, dar mai apoi au început să apară tot mai multe dezavantaje.

Dezavantajele folosirii fotoliilor de masaj din mall în locul achiziționării unor fotolii cu masaj

fotolii cu masaj
  1. Nu le poți folosi atunci când vrei tu. Atunci când vrei să te relaxezi trebuie obligatoriu să mergi în mall, altfel nu te vei putea bucura de răsfăț. În schimb dacă alegi să cumperi un fotoliu cu masaj te vei putea bucura de fericire ori de câte ori simți nevoia. Acest lucru este pentru mine este un real beneficiu deoarece atunci când sunt obosită sincer nu am chef să merg nicăieri, ci îmi doresc să fiu acasă, în pijamaua mea pufoasă și într-un astfel de fotoliu
  2. Costul mic este o iluzie. Inițial poți spune că este mai ieftin să mergi în mall, decât să îți cumperi un fotoliu. Nu pot spune că acest lucru este o minciună, dar dacă ne uităm la invetiția pe lună/an vom vedea că lucrurile sunt diferite. Achiziționând un fotoliu de la masatto vom plăti mai mult la început, dar vom folosi fotoliu ani de zile.
  3. Nu ai ocazia de a îl testa înainte de a plăti. Pentru mine faptul că există sute de modele de fotolii relax înseamnă că am mai multe șanse de a găsi fotoliul care mi se potrivește cel mai bine. Desigur acest lucru este valabil doar dacă aleg să cumpăr fotoliul și nu dacă aleg să îl folosesc pe cel din mall. Cel din mall este unul singur, dacă îmi place îl folosesc, dacă nu îmi iau gândul de la el. De asemenea trebuie să menționez că nu toate firmele care vând astfel de fotolii oferă șansa de a le încerca, cu toate acestea cei de la masatto se gândesc și la beneficiile noastre.

De unde putem achiziționa fotolii cu masaj?

fotolii cu masaj

Sunt sigură că v-ați dat seama că astăzi vă voi povesti despre cât de benefică este achiziționarea unor fotolii relax de la Masatto. Am ales această firmă deoarece mi se pare că oferă cele mai multe beneficii pentru clienții lor. În primul rând trebuie să repet faptul că această firmă oferă șansa de a încerca complet gratuit produsele înainte de a le achiziționa.

De asemenea toate aceste produse vin alături de o garanție foarte mare. Vorbim de foarte mulți ani în care tot ce avem de făcut este să ne bucurăm de fotoliul ales. Pentru a putea afla garanția de care se bucură un produs tot ce avem de făcut este să accesăm pagina lui.

Ce părere aveți despre toate acestea?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.