Cand cauti ineditul dintr-o surpriza – personalizarea cadourilor

Suna destul de fancy si chiar pretentios sa personalizezi un cadou. Este ca si cand ai trece de etapa alegerii unui cadou si ai opta pentru o maniera de a potrivi cat mai mult cadoul ales destinatarului sau destinatarei tale. Ideea nu este totusi noua, doar ca vine tot mai mult cu surprize, se reactualizeaza daca se poate spune asa.

Cum poti personaliza? Poate ca gravarea numelui, a datei iti suna ca prima idee. Acestea au fost printre primele optiuni de altfel, dar sunt un stil romantic. Cu alte cuvinte, personalizarea de acest gen este mai potrivita in anumite situatii si pot echivala cu o declaratie de dragoste care sa dainuie in timp. O alta modalitate se poate referi la mesaje ce corespund cu o poveste din viata celui caruia urmeaza sa ii inmanezi cadoul.

Tipuri de cadouri personalizate

Astfel de idei le poti pune in practica atunci cand esti in cautare de cadouri femei spre exemplu, cand este vorba de o persoana draga tie sau cand relatia intre voi este una amicala si va cunoasteti intr-atat incat sa gasesti stilul potrivit. Altfel parca nu ar avea aceleasi valente.

Exista numeroase optiuni de cadouri personalizate. Partea interesanta este ca nu costa extraordinar de mult. Se pot personaliza piese vestimentare sau decorative, suprafete si materiale diverse, de la jeans la lemn, sticla si nu numai. Iata si cateva propuneri:

  • Accesorii precum breloc din lemn. Poate fi un cadou minimalist, dar de efect. Cu un text gravat pe acesta, un breloc devine desigur mai interesant dupa ce iti pui amprenta pe el.
  • Tricoul cu mesaj. Acesta este in egala masura practic si deosebit. Tine cont de faptul ca un tricou poate fi pe placul lui sau ei, oricand. Daca devine si „purtator” al unui mesaj, cu atat mai mult vei castiga plus de apreciere pentru alegerea facuta.
  • Canile persoalizate sunt accesibile si pot fi imprimate cu text, foto sau ambele, pot avea culori diverse si prin simpul fapt ca sunt utile, acestea devin o idee deloc de ignorat.

Astfel de cadouri le vei gasi si in cadrul magazinului online ghizbi.ro. Avantajos este de asemenea ca pretul include atat produsul in sine, cat si stilul personalizarii. Practic din acelasi loc poti face o achizitie completa, insemnand un cadou personalizat.

Ideea prinde destul de bine pentru ca oamenii isi dau seama ca personalizarea este o alta modalitate de a demonstra ca iti pasa, ca nimic nu este ales la intamplare. Cadourile oferite trebuie sa aiba un scop, nu sunt pure obligatii. Asadar, marchezi un moment, o ocazie speciala cum altfel daca nu cu un cadou memorabil.

Extra sfat: in cadrul magazinului mai sus mentionat vei gasi si alte cadouri care o vor cuceri. Asadar, cand ea se astepta la o surpriza, tu nauceste-o cu un cadou atipic. Un covor de intrare cu un text anume suna inedit, mai ales daca de curand v-ati mutat impreuna. Cand nu se asteapta deloc, o surpriza cu magneti de frigider, personalizati, o va incanta. 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.