Antemergatoare potrivite varstei celui mic

Primii pasi ai celui mic aduc in acelasi timp o bucurie imensa si o doza serioasa de ingrijorare. Odata ce piticul incepe sa se ridice, sa se sprijine de mobila si sa mearga din ce in ce mai mult singur, grijile cum ca ar putea sa cada si sa se loveasca sunt din ce in ce mai mari. Pentru a-l ajuta si pentru a-l feri de cat mai multe accidente, lasa-l sa se ajute de antemergatoare potrivite varstei lui.

Antemergatorul este acea jucarie interactiva si inteligenta care vine in sprijinul celui mic in timpul in care acesta invata sa faca primii pasi. Acesta este dotat cu roti si cu un cadru din lemn sau metal care il ajuta pe cel mic sa faca primii pasi prin impingere. In fata vine echipat cu tot felul de jucarii colorate care capteaza atentia celui mic si nu il lasa sa se plictiseasca.

Daca decideti sa achizitionati un antemergator pentru cel mic, este foarte important sa alegeti modelul potrivit. Cu siguranta pentru fiecare dintre parinti, cea mai importanta este siguranta copilului, asa ca alege cu atentie un antemergator care nu se rastoarna. De asemenea, un aspect important de care trebuie sa tineti cont este structura acestuia. Structura antemergatorului trebuie sa fie robusta si rezistenta, si nu in ultimul rand, sa poti schimba inaltimea cadrului, conform nevoilor celui mic.

Este foarte important ca inaltimea antemergatorului sa poata fi reglata si ca acesta sa creasca impreuna cu cel mic. Inaltimea acestuia trebuie sa fie tot timpul potrivita pentru etapa vietii in care se afla cel mic. Astfel il va putea folosi cu usurinta si va fi in siguranta.

In cazul in care se doreste ca micutul sa capete incredere si sa invete sa mearga singur, antemergatorul este cea mai buna alegere. Acesta, datorita designului sau, construieste mersul corect al bebelusului, coordonarea si puterea fizica. De asemenea, ii permite sa observe miscarile pe care le fac piciorusele sale, invatandu-l astfel cum sa paseasca corect.

Antemergatorul stimuleaza impingerea obiectelor de catre cel mic, ceea ce se dovedeste a fi un exercitiu excelent pentru intarirea oaselor acestuia. De asemenea, bara precum si atractia jucariilor atasate, incurajeaza bebelusul sa se ridice si sa faca primii pasi.

Dezavantajul antemergatorului in comparatie cu premergatorul este faptul ca necesita o supraveghete mai intensa din partea parintilor. Mai ales la primii pasi, la imprietenirea cu obiectul, cand cel mic este temator si nu are incredere in jucaria din fata lui, trebuie sa fie cineva langa el care sa il ajute si sa il incurajeze.

Modelele de antemergatoare pentru copii din magazinul ZazuToys sunt fabricate din materiale rezistente, au culori placute si sunt dotate cu diverse jucarii si functii educative si distractive. Designul atragator contribuie si el la dezvoltarea echilibrata a micutului, ajutandu-l sa se distreze in timp ce invata cum sa mearga singur.

Antemergatoarele sunt accesoriile potrivite pentru a-l ajuta pe cel mic sa fie independent. Acestea trebuie insa sa fie alese cu atentie. Trebuie alese antemergatoare potrivite varstei celui mic, cu cadru sigur si cu jucarii interactive care sa il stimuleze si sa ii capteze atentia acestuia. Poti comanda modelul preferat din magazinul online ZazuToys!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.