Ce porti primavara aceasta

Dintre toate articolele vestimentare, pantalonii sunt mereu o optiune la indemana. Acestia se pot asorta oricand cu aproape orice, sunt versatili mai bine spus. Integrarea lor in tinute fie la birou, fie la petreceri face ca prezenta lor sa fie nelipsita din garderoba oricarei femei.

Pentru ca ideea in sine de pantaloni poate fi una comuna, trebuie sa te asiguri ca la fiecare aparitie a ta aduci un stil nou. Iata asadar de ce vei fi in cautare de pantaloni dama tinand cont de trenduri. Pentru aparitiile tale primavaratice iata si cateva sugestii de la renumitul brand Otto Hermann.

Pantalonii din piele

Acestia sunt negresit o aparitie inedita. Iti insufla acea incredere in tine si de obicei asociem acest stil al articolelor vestimentare din piele cu femei puternice, stapane pe ele, cele indraznete sau rebele. In functie de combinatia vestimentara pe care o vei realiza poti desigur sa iti conturezi imaginea ca fiind una din acele femei stilate, care stie ce sa poarte si cum.

Pantalonii de piele se potrivesc excelent cu o geaca din piele de asemenea, cu o camasa simpla, cu un tricou uni. Te poti juca cu astfel de combinatii pana cand ajungi la stilul preferat de tine.

Pentru achizitia de pantaloni din piele nu rata colectia de primavara-vara de la Otto Hermann unde astfel de pantaloni vin in doua variante de culoare, negri sau kaki.

Printul la putere

Daca te interesezi putin despre trendurile de actualitate vei descoperi ca in mai toate colectiile o aparitie este legata de materialele printate in fel si chip. Nu doar animal print-ul este preferat, ci mai toate tipurile de printuri care scot din anonimat.

In viziunea designerului Otto Hermann pantalonii imprimati sunt o combinatie de carouri, in contrast cu alb. O pereche de pantaloni ce nu mai are nevoie de alte artificii de design pentru a iesi in evidenta, este completata ideal cu un sacou realizat din acelasi tip de material, recreand un set.

Pantaloni skinny fit

Sunt cei care se muleaza efectiv pe picioare si scot in evidenta liniile corpului. In functie de material, textura sau culoare acestia se potrivesc oricand, putand fi eleganti sau casul. Este de preferat sa nu aiba o lungime clasica, ci sa lase glezna la vedere, caz in care ii vei purta cu tot felul de combinatii, mai putin atunci cand incerci sa contruiesti o tinuta eleganta sau office. Pentru acest caz vei opta pentru pantalonii de la Otto Hermann, cu dunga de-a lungul piciorului. In varianta neagra sau roz pal, bleumarin de asemenea, astfel de pantaloni sunt comozi si ideali pentru zilele la birou.

Purtati cu tocuri, celebru stilettos, cu balerini, cu platforme de asemenea, pantalonii de acest gen sunt recomandati sa faca parte din garderoba ta. Poti sa ii numesti un fel de echivalent al unei rochii negre, pe care stim cu totii ca o poti purta oricand, fara sa dai gres. In numele diversitatii pe care vei dory sa o afisezi, prefera sa faci mai multe achizitii de pantaloni, de culori diferite.

Descopera toata colectia Otto Hermann aici.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.