Produse de la Chanel pe Notino.ro

Salutare, dragele mele cititoare și bine ați revenit pe blogul meu. Astăzi vreau să vă povestesc mai multe despre produsele pe care avem ocazia de a le achiziționa de pe Notino.ro. Dacă mă urmăriți pe Instagram sunt sigură că ați văzut deja postarea mea despre frumoasa surpriză pe care ne-au pregătit-o cei de la Notino cu ocazia aniversării a 15 ani.

Pentru cei care nu au avut ocazia de a o vedea trebuie să menționez că până duminică, 15 aprilie 2019 avem ocazia de a ne bucura de 15% reducere la parfumuri. Tot ce avem de făcut este să adăugăm în coșul de cumpărături parfumurile mult dorite, iar la final să adăugăm codul:

notino15ani

Astfel prețul parfumurilor comandate va scădea cu 15%, desigur dacă ele nu au fost deja reduse sau la cele aflate în categoria Lichidare de Stoc. Oferta este foarte bună deoarece avem posibilitatea de a alege din sute de parfumuri, iar reducerea este una foarte mare. Eu m-am orientat spre parfumurile care poartă sigla brandului Chanel și vă voi povesti despre ele puțin mai jos.

Chanel N°5

Primul parfum pe care l-am adăugat pe lista mea de dorințe este Chanel Nr. 5. Am avut acest parfum acum câțiva ani și ador mirosul lui, este unul dintre parfumurile care au rezistat cel mai mult pe pielea mea și pe care chiar vreau să îl am din nou. Reducerea de 15% mi-ar oferi ocazia de a cumpăra la preț redus aproape toate variantele acestui parfum, așa că în acest moment nu știu exact ce cantitate să aleg.

Vă povesteam într-un alt articol că de cele mai multe ori prefer să achiziționez mai multe parfumuri cu cantități mici, decât să iau un parfum mai mare și mai scump. Totuși atunci când vine vorba de acest parfum trebuie să recunosc că aș alege de o mie de ori varianta mai mare, doar pentru a fi sigură că mă voi putea bucura mai mult timp de calitatea lui.

Chanel Allure Sensuelle

Cel de al doilea parfum care mi-a atras atenția este Allure Sensuelle, combinația de tămâie și vanilie m-a cucerit. Până acum câțiva ani de câte ori auzeam de parfumuri care au note de tămâie în ele mă gândeam că ele nu sunt potrivite pentru mine. Acum lucrurile s-au schimbat și trebuie să recunosc că nu mă pot gândi decât la cât de bine trebuie să miroasă un astfel de parfum.

După ce am citit comentariile mi-am dat seama că și acest parfum mi s-ar potrivi și chiar ar fi o achiziție interesantă. La fel ca și la cel de mai sus trebuie doar să mă gândesc ce variantă ar fi mai potrivită pentru mine. Codul pe care cei de la Notino.ro ni l-au pus la dispoziție în această săptămână îmi va oferi și de această dată o însemnată reducere.

Ce părere aveți despre aceste parfumuri? Le-ați încercat până acum? Ce parfumuri vă tentează?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.