Alege cel mai compact carucior pentru gemenii tai

Stim foarte bine ca viata cu gemeni nu este deloc simpla. Sunt de doua ori mai multe lucruri de cumparat, de doua ori mai multe griji, dar in acelasi timp si bucuria este de doua ori mai mare. Daca achizitionarea hainutelor si a accesoriilor nu a fost chiar atat de complicata, pentru a achizitiona cele mai bune carucioare pentru copii s-ar putea sa ai nevoie de un pic de ajutor.

Vremurile in care un carucior pentru gemeni ocupa tot trotuarul si era nevoie de cel putin doi oameni pentru a-l controla au apus. Iar azi, carucioarele dedicate gemenilor sunt din ce in ce mai compacte, cu un cadru mai usor si mult mai simplu de manevrat, chiar si de catre o singura persoana. In articolul de azi, venim in ajutorul tau cu prezentarea caruciorului Britax Holiday Double, oferit de cei de la NolaKids.

Carucior Britax Holiday Double

Fie ca urmeaza sa calatoriti cu trenul sau cu masina, Britax Holiday Double face calatoriile cu copiii mai usoare. In acelasi timp, este perfect pentru atunci cand va deplasati in oras sau in alte zone aglomerate datorita designului sau elegant, care permite trecerea cu cei doi copii chiar si il locuri mai inguste.

Calatoria cu acest carucior este mult mai usoara, facundu-se remarcat prin portabilitate si usurinta la manevrabilitate. Britax Holiday Double cantareste doar 9 kg, fiind cel mai usor carucior dublu de gemeni din gama Britax. Indiferent unde mergeti, marimea compacta il face un partener de calatorie perfect, pentru a va deplasa cu doi copii in zone aglomerate.

Cu o pliere usoara, caruciorul se reduce la o dimensiune compacta, care nu este numai libera, ci si usor de manevrat. Datorita blocarii automate a plierii, poti fi sigur ca ramane in acest fel pana cand il vei utiliza din nou. Cu o pliere compacta, rapida si usoara, Britax Holiday Double are o dimensiune destul de mica de pliere. Blocarea automata a acestuia, il pastreaza in acest fel. In plus, caruciorul sta in mod convenabil pe rotile sale atunci cand este pliat si incape cu usurinta in orice portbagaj.

Oriunde si indiferent cum calatoriti, Britax Holiday Double este solutia perfecta pentru calatoriile cu doi copii mici. Usor si compact, spatarul inclinat asigura o pozitie relaxata de dormit pentru cei mici. Si pentru o libertate completa, centurile care transporta bagajele va permit sa purtati bagajele fie pe umar, fie ca un rucsac. Centura convenabila de transport atasata caruciorului va permite sa o purtati peste umar, mentinand ambele maini libere pentru cei mici.

Poti face calatoria copiilor chiar si mai convenabila cu spatarul inclinat. Spatarul poate fi inclinat independent, ceea ce iti ofera flexibilitatea de a oferi o pozitie de dormit relaxanta pentru fiecare copil individual. Pentru a-ti mentine copiii in siguranta si confortabil in timp ce cresc, centura de prindere in 5 puncte, poate fi reglata in functie de inaltime si este potrivita pentru copii de pana la 15 kg. Captusita cu pernite toracice, asigura un confort suplimentar astfel incat sa poti fi sigur ca cei mici sunt in siguranta.

Ultimul lucru pe care il vrei atunci cand iesi la plimbare cu micutul tau este o pana de cauciuc. Prin urmare, anvelopele acestui carucior sunt lipsite de perforare astfel incat sa va bucurati linistiti de plimbare. Rotile frontale pivotante asigura o manevrare mai buna atunci cand mergeti la plimbare cu micutii. Datorita suspensiei rotii din fata, copiii vor avea o plimbare usoara, chiar si pe suprafete abrupte.

Alege cele mai bune carucioare pentru copii din magazinul online al celor de la NolaKids! Nu uita, siguranta si confortul celor mici este pe primul loc!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.