Surprinde-ti partenerii cu cadouri corporate

Cadourile sunt binevenite tot timpul. Dar avand in vedere ca stim care sunt sarbatorile cu ocazia carora primim cadouri, putem spune ca efectul de surpriza al acestora a cam disparut. Din acest motiv, in cazul in care chiar vrei sa le faci o surpriza angajatilor, partenerilor sau colaboratorilor tai, alege sa le oferi cele mai calitative cadouri corporate independent de orice sarbatoare.

In cazul in care doresti sa faci acest lucru, nu trebuie decat sa alegi o data oarecare din calendar, de preferat sa nu fie o data apropiata de o sarbatoare si sa alegi cadoul. Acum, alegerea unei date nu este atat de complicata, insa alegerea cadoului poate necesita mai mult timp. De aceea am ales sa venim in ajutorul tau cu acest articol si sa iti prezentam cea mai buna alegere in materie de cadou atunci cand vine vorba de colaboratorii sau angajatii tai.

Firma Debonaire este una cunoscuta pentru crearea unor cosuri cadou corporate speciale pentru a fi oferite cadou celor ce contribuie zi de zi la bunul mers al lucrurilor din firma ta. Prin intermediul acestora ai posibilitatea sa oferi cadouri gourmet ca mijloc de consolidare a relatiilor de business sau de apreciere a angajatilor. Sa vedem ce pot sa contina cosurile cadou, pe care poti sa le oferi indiferent de data din calendar.

1. Cosuri cadou gourmet

Cosurile cadou gourmet sunt create special pentru a satisface chiar si cele mai pretentioase gusturi si pentru a aduce bucurie pentru toata lumea. Cosurile gourmet realizate de cei de la Debonaire sunt create cu atentie la detalii, din produse selectionate pretentios, pentru a atinge echilibrul perfect intre eleganta si extravaganta.

Un exemplu de cos gourmet, ce se potriveste indiferent de data din calendar, este Gourmet Feast. Acest cos este compus din 9 produse, menite sa surprinda si cel mai pretentios gurmand. In centrul cadoului sta noul vin din portofoliul producatorului Domeniile Tohani, o esenta moderna si aventuroasa, inspirata de continentul cald. Acesta este completat de o specialitate crud-uscata din carne de bizon, terina cu carne de strut si stafide aurii, specialitate de bibilica cu trufe negre, migdale sarate cu trufe negre, specialitate de biscuiti sarati cu branza Gouda, cafea 100% Arabica Club Lavazza, un platou pentru servire, realizat din lemn gravat, personalizabil si o cutie tip cufar cu design lemn.

2. Cosuri cadou traditionale

Ce poate fi mai potrivit pentru partenerii tai indiferent de provenienta acestora, decat un cos cadou cu produse traditionale romanesti? Chiar si in materie de cadouri corporate, aceste tipuri de cosuri sunt foarte apreciate, deoarece reprezinta o amintire sublima a gustului desavarsit ca la mama acasa.

Un exemplu de cos traditional, ce se potriveste indiferent de data din calendar, este cosul Accente Romanesti. Acesta este compus din 9 specialitati traditionale delicioase. Produsele vedeta ale acestui cos sunt reprezentate de un vin deosebit fie cupaj Feteasca Neagra, Cabernet Sauvignon, Merlot sau DOC si un spumant alb brut, editie limitata, Riserva Domeniile Panciu. Langa aceste doua sticle se adauga produse traditionale deosebite, precum: un cozonac traditional cu crema de nuca si cacao, in tavita de lemn, o specialitate artizanala de zacusca cu ghebe, o dulceata de nuci verzi si cuisoare, coltunasi populari la cuptor cu magiun de coacaze, sirop din fructe de soc, o candela din ceramica pentru aromaterapie si un cos cu toarta impletita. In ceea ce priveste compozitia cosului insa, ai posibilitatea sa alegi produsele din care vrei ca acesta sa fie compus. Astfel, vei avea posibilitatea sa creezi cele mai calitative cosuri corporate, pe care sa le oferi partenerilor, angajatilor si colaboratorilor tai indiferent de ocazie.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.