Bijuteriile pentru barbati – ce alegi si cum le porti

Trebuie sa stabilim inca de la inceput ca rolul bijuteriilor este acela de a ne completa tinutele, dar si de a ne arata statutul social. Drept urmare, daca femeile apeleaza la bijuterii si accesorii pentru a-si pune in evidenta trasaturile fetei si feminitatea, la polul opus se afla bijuteriile pentru barbati, acele accesorii care vin sa completeze subtil tinutele si sa puna pe primul plan masculinitatea si puterea celui care alege sa le poarte. In articolul de azi vorbim despre bijuterii, insa despre categoria adresata barbatilor si vedem care sunt cele mai potrivite bijuterii pentru barbati si cum trebuie purtate.

Cel mai des, barbatii aleg ori bijuterii foarte subtile, de foarte buna calitate, ori bijuterii mari, opulente. Asa ca, hai sa vedem care sunt cele mai indragite bijuterii de catre barbati si modul in care le purtam in functie de eveniment, tinuta si locul in care mergem.

Tinutele foarte elegante

Atunci cand alegi o tinuta foarte eleganta, trebuie sa alegi cu foarte mare atentie bijuteriile si accesoriile pe care urmeaza sa le porti, deoarece este un pas foarte mic intre o tinuta reusita si laudata si o tinuta cu care poti da gres. Daca alegi un costum elegant, achizitioneaza o pereche de butoni si un ac de cravata pe care sa le asortezi. In magazinul celor de la SaraTremo gasesti modele actuale, confectionate din materiale de inalta calitate. In magazinul lor gasesti bijuterii si accesorii placate cu aur care iti vor completa perfect tinuta eleganta.

Tinutele office si casual

Atunci cand mergi la birou si alegi o tinuta office, trebuie sa stii ca bijuteriile sunt accesorii care te vor pozitiona mult mai bine in ochii partenerilor si colaboratorilor, mai ales daca alegi bijuterii simple, dar cu gust. Pentru tinutele office si casual se potrivesc foarte bine bratarile subtile sau inelele masculine tip verigheta. In magazinul celor de la SaraTremo ai la dispozitie bijuterii placate cu aur sau realizate integram din argint 925, de diferite marimi si modele. Ramane doar sa alegi stilul preferat si sa comanzi bijuteriile potrivite pentru tine.

Tinutele casual sport

Aceste tinute sunt o combinatie foarte placuta de articole vestimentare sport si casual la care se preteaza foarte bine cateva bijuterii si accesorii. Lanturile, bratarile si inelele sunt in topul preferintelor barbatilor atunci cand aleg sa isi accesorizeze o astfel de tinuta. Acest tip de tinuta iti permite sa alegi un numar nelimitat de bijuterii si accesorii cu ajutorul carora sa iti completezi outfit-ul. Alege toate modele de bijuterii care iti plac si te reprezinta si comanda cu incredere din magazinul online SaraTremo.

Indiferent de tinutele pe care le alegi, evenimentele la care trebuie sa participi sau locurile preferate in care alegi sa mergi, nu uita ca in magazinul online SaraTremo gasesti cele mai potrivite bijuterii pentru barbati pe care le poti purta asa cum iti doresti! Combina diferite bijuterii si exprima-ti masculinitatea si cu ajutorul acestor accesorii si bijuterii confectionate din diferite materiale de inalta calitate!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.