Surprize parfumate de la Notino + Review!

Hristos a Înviat! Paște fericit, dragii mei cititori!

Inițial mi-am propus ca astăzi să mă odihnesc, dar se pare că nu pot sta departe de taste așa că am decis să vă povestesc un pic despre noutățile de la Notino. Pentru că se apropie ziua tatălui meu am decis să plasez o nouă comandă și să îi cumpăr și lui câteva produse de care are nevoie. Așa am reușit să aflu că acum se pot ridica colete de la Notino.ro gratuit în Cluj. Pentru mine asta este o bucurie, deoarece nu mereu ating limita pentru a putea beneficia de transport gratuit. În plus magazinul din care se ridică este în drumul meu :).

Pentru început vreau să vă povestesc puțin despre produsele pe care am decis să le cumpăr tatălui meu. Înainte de a face asta trebuie să vă menționez că îmi place foarte mult faptul că o comandă plasată azi va ajunge până pe 2-3 mai, ceea ce înseamnă un termen foarte scurt față de alte magazine online.

Parfumurile Armani, cea mai bună alegere!

Nu știu de ce dar, nu mă pot gândi la un cadou mai frumos decât un parfum. Pur și simplu este aproape imposibil să dai greș cu el, plus că este un cadou foarte util. Tocmai de aceea și pentru tatăl meu am decis să cumpăr un parfum nou. Pentru că majoritatea colegilor mei folosesc parfumuri Armani am zis că pot să mă orientez și eu spre ele. Pur și simplu ador mirosurile lor, dar și faptul că ai atât de multe posibilități. În plus tatăl meu nu este foarte pretențios și știu că orice parfum va fi pe placul lui.

Singura mea problemă este că nu știu spre ce parfum să mă orientez, am văzut atât de multe modele în cât chiar nu știu cum voi alege. Să nu mai spun că prețurile sunt foarte apropiate, deci nici de buget nu mă pot lega. Până acum mă tentează foarte mult parfumul Armani Emporio Stronger With You dar și parfumurile din gama Armani Code. Voi pe care le-ați încercat și pe care le recomandați? După ce vă orientați atunci când luați parfumuri? Sincer eu doar mă uit la preț și la brand, în rest nu prea știu cum să aleg corect un parfum.

Review – Produse de la Al Haramain

Așa cum v-am promis încă din titlu, azi vreau să fac și un nou mic review. Poze voi adăuga însă mâine dimineață deoarece acum este întuneric și nu ies bine. Am ceva poze în telefon cu ele, dar sinceră să fiu nu sunt foarte mulțumită de cum au ieșit.

Al Haramain  Aysha Notino

Cei care mă urmăriți de mai mult timp probabil știți deja că am comandat acum ceva timp ulei parfumat Million, ei bine imediat după aceea am decis să încerc și alte uleiuri și sincer nu regret nimic. Am comandat de la Notino încă 3 variante noi de uleiuri și niște tămâie, iar acum nu știu cu care ulei să mă dau mai întâi.

Al Haramain Angel Notino

Fiecare ulei Al Haramain are un miros unic, cele în sticluțe de metal au un parfum mai puternic, iar cele în sticluță de sticlă au un miros mai dulce. Persistența este aproape identică la orice ulei, ceea ce înseamnă că la mine rezistă cel puțin 6-8 ore. Trebuie să vă mărturisesc însă că îmi place mult mai mult biluța de la sticlele de sticlă, este mai plăcută la atingere și nu zgârie.

Al Haramain Musk  Notino

Tămâia este una de calitate cu un miros floral, ce nu îmi place la ea este că dacă stă foarte mult pe cărbune începe să scoată un miros de ars. Mirosul persistă chiar și câteva ore și nu este unul sufocant. Eu am luat-o pentru a parfuma camera și sinceră o ador mai ales că nu scoate foarte mult fum. Dacă nu vă place mirosul de tămâie arsă puteți lăsa o bucățică pe o foaie și în cameră se va răspândi un parfum plăcut, dar mai slab.

Ce uleiuri parfumate de la Al Haramain î,mi recomandați? (Sincer eu sper să le pot lua pe toate 🙂 )

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.