ESTE TIMPUL PENTRU CUMPĂRĂTURI!

Bine ați revenit, pe blogul meu! Vă povesteam acum ceva timp despre faptul că ador să fac cumpărături, dar și despre faptul că vreau să îmi cumpăr rochii noi. Astăzi aș vrea să continuăm seria articolelor despre cumpărături online cu prezentarea câtorva modele de bluze dama care pe mine m-au cucerit. Chiar dacă a venit vara tot ador să port bluze și blugi, pur și simplu mi se pare foarte greu să merg la cursuri în rochițe sau cu fustițe, tocmai de aceea și în această perioadă a anului cumpăr bluze noi.

Iubirea mea pentru pisici nu cred că mai este un secret, tocmai de aceea hanoracul de mai jos a ajuns imediat pe lista mea de dorințe. Ador modelul ei, pur și simplu mi se pare haios și sunt sigură că va atrage atenția celor din jur. În plus urechile asemănătoare cu cele de pisică m-au cucerit. De asemenea aș alege un astfel de hanorac pentru că este dintr-un material subțire, deci merge luat și în zilele mai călduroase, dar este și lung.

Bluză model nou cu imprimeu și glugă, model larg cu mânecă scurtă

În ultima perioadă cumpăr doar bluze lungi, pur și simplu mi se pare că în acest fel corpul meu are mai mult de câștigat, dar și că o astfel de bluziță merge perfect cu orice pereche de colanți. Îmi plac foarte mult toate cele 3 culori disponibile și tocmai de aceea nu știu încă spre ce culoare m-aș îndrepta. Dacă ar fi după mine, sincer, eu le-aș lua pe toate doar ca să fiu sigură că am de unde alege dimineața.

Acum ceva timp vă povesteam, pe alt blog al meu, că mi-a plăcut foarte mult o bluză și că nu am mai găsit-o, ei bine norocul a fost acum de partea mea. Cei de la neer.ro o au și partea cea mai drăguță este că au mai multe culori decât văzusem eu inițial. Bluzița este dintr-un material cu care sunt deja obișnuită și care permite pielii să respire, în plus în partea de sus are un mic decor realizat din dantelă.

Bluză cu bretele pentru femei, cu imprimeu cu fluture, bluză cu modele din dantelă, bluză cu umerii goi

Cam acestea sunt bluzele care mi-au atras atenția în perioada aceasta, pe site există însă sute de modele, deci avem de unde să alegem. Ce părere aveți?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.