Parfumuri la doar 135 lei pe Notino.ro!

Salutare, dragele mele! Parcă vacanța de Paște a trecut atât de repede, nici nu îmi vine să cred că în câteva ore voi fi din nou la facultate. Cu toate acestea mi-am propus ca înainte de a merge la cursuri să vă povestesc puțin despre cea mai frumoasă veste pe care am aflat-o recent. Cei de la Notino.ro ne-au pregătit o pagină cu parfumuri reduse, iar partea cea mai bună este că toate costă doar 135 lei. Asta înseamnă că acum este cel mai bun moment pentru a ne completa colecția de parfumuri.

Eu deja am vizitat pagina și am adăugat în coșul de cumpărături parfumul Calvin Klein Truth, l-am ales după ce am citit recenziile și chiar cred că va fi pe placul meu. Parfumul are o reducere de 60% deci chiar cred că este o ocazie minunată de a îl încerca, în plus ador faptul că reducerea se aplică pentru varianta de 100 ml. În felul acesta voi avea ocazia de a testa parfumul mai mult timp și probabil până îl voi consuma deja va apărea o nouă reducere.

Cei care ați mai citit articolele mele probabil știți deja că iubesc parfumurile dulci. Dacă parfumul este unul atât de dulce încât îți taie respirația, atunci cu siguranță o să îl vreau. Parfumul Truth are la început un parfum proaspăt, par pe parcursul zilei nota de vanilie începe să își facă simțită prezența și astfel mirosul se îndreaptă spre unul senzual. În ajutorul vaniliei sosește și bujorul alb, deci sunt aproape sigură că acest parfum este fix ce am nevoie.

Mai multe despre oferta Parfumuri la 135 lei!

Oferta este valabilă în perioada:

6 Mai – 12 Mai 2019

Pentru a putea vedea toate parfumurile care se bucură de reducere trebuie să accesați pagina cu „Parfumuri de toate felurile la 135 lei”. Trebuie să vă recunosc că nu doar parfumurile se bucură de reduceri, am văzut și geluri de duș, lapte de corp, dar și foarte multe lumânări parfumate. În plus toate produsele pe care am intrat au reduceri de peste 50%, ceea ce înseamnă că avem foarte multe de câștigat cumpărând acum.

Dacă vreți să vedeți doar parfumuri pentru femei sau doar accesoriile parfumate atunci tot ce aveți de făcut este să selectați categoria lor. Mai apoi vă vor fi afișate toate produsele și veți putea finaliza comanda. De asemenea trebuie să menționez că o parte din produsele reduse vin și cu transport gratuit, deci mai aveți și în acest caz de câștigat.

Ce părere aveți? Voi spre ce parfumuri vă îndreptați?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.